Culio a făcut show la interviu! Mijlocașul a explicat conflictul cu Petrescu: ”Nu l-ai văzut că avea un ochi așa?”

1 lună in urmă 46

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

CFR Cluj a câștigat la limită partida cu FC Voluntari, 1-0, însă atmosfera din interiorul vestiarului grupării din Gruia nu a fost la cote înalte în săptămâna premergătoare meciului. Dan Petrescu i-a exclus din lot pe Gabriel Debeljuh și Denis Ciobotariu, din motive diferite, și au apărut relatări că ”Bursucul” ar fi avut câteva contre verbale cu Emmanuel Culio.

Emmanuel Culio: ”Nu l-ai văzut pe Petrescu că avea un ochi așa?”

Mijlocașul argentinian a revenit la începutul acestui sezon la CFR Cluj, la rugămintea lui Dan Petrescu și este unul dintre ”copiii” tehnicianului. Culio a glumit pe seama conflictului pe care l-ar fi avut cu antrenorul campioanei și a declarat că nici nu se pune problema de așa ceva.

Sunt a treia oară în România, prima oară am venit în 2007. Știu tot ce se întâmplă. Nu l-ai văzut pe Petrescu că avea un ochi așa (n.r.- umflat)? I-am dat un pumn! Eu știu cum e în România, sunt minciuni. Când ești primul, tot timpul se vrea să se facă ceva înainte de meci, să se destabilizeze echipa.

Cum să-l lovesc eu pe Dan Petrescu? Eu îl iubesc! Eu am venit pentru el, m-a sunat și am venit pentru el. Dacă nu mă suna, nu veneam. Eu, la 38 de ani, sunt calm. Nu citesc nimic, pentru mine, pe primul loc e familia, apoi fotbalul. E o minciună. Trebuie să vorbim de fotbal, nu de cancan. Așa poate crește fotbalul din România”, a spus Emmanuel Culio.

  • 10 meciuri și 1 gol în toate competițiile a adunat Culio în acest sezon pentru CFR Cluj.

VIDEO Emmanuel Culio, despre conflictul cu Dan Petrescu

Etichete: dan petrescu , emmanuel culio , scandal cfr cluj , conflict cfr cluj , culio dan petrescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă