Cuib de berze, mutat prin ordin de ministru. Un localnic a reclamat ca pasarea ii murdarea acoperisul casei

3 săptămâni in urmă 3

O barza si-a facut cuibul de pe un stalp pe altul, in localitatea Bals. Dupa ce un localnic a reclamat ca pasarea face prea multa mizerie, cuibul a fost relocat printr-un ordin de ministru, cu personal tehnic de specialitate si sub supravegherea Agentiei pentru Protectia Mediului Olt.

"A reclamat ca barza ii murdarea acoperisul casei, ii murdarea ce scotea prin curte si a facut toate demersurile necesare pentru a obtine ordinul Ministrului Mediului", au declarat reprezentantii Protectiei Mediului din Olt, potrivit Adevarul.ro.

Operatiunea a durat cateva ore, fiind facuta de specialisti. Berzele sunt protejate prin lege, astfel ca mutarea nu se putea face fara ordinul ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Romania riscand sa fie sanctionata de Uniunea Europeana in caz contrar.

CITESTE SI:

INTERVIU Psiholog clinician: "Copiii nostri vor trai cu o trauma uriasa fata de tot ceea ce se intampla acum. Oamenii au dezvoltat foarte multe fobii"Pentru ce se administreaza medicamentele din schema de tratament a medicului Flavia Grosan: "Se adreseaza doar anumitor categorii de pacienti"Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, reclama la CCR ca ii sunt incalcate drepturile in dosarul in care e acuzat de omorProxeneti din Mehedinti, prinsi de politie si DIICOT. Ca sa aiba credibilitate se plimbau cu masini de lux prin Dorobanti si se afisau cu "ispitele" de la emisiunea "Insula Iubirii"VIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă