Cu petrece Simona Pătruleasa și familia ei Paștele. „Am ținut post timp de 10 ani”

2 săptămâni in urmă 8

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. Este căsătorită de 13 ani și are o fetiță, pe Ingrid. Vedeta a povestit cum va petrece anul acesta Paștele alături de cei dragi.

„În fiecare an, sărbătorile pascale le petrecem acasă, în familie, împreună cu părinții. Chiar dacă și anul acesta va fi diferit, cu măști și grijă sporită, ne bucurăm că-i avem alături de noi.

Eu abia aștept să manânc cozonac. Ador prăjiturile, așa că poftesc la tot ceea ce e dulce, dar mai ales la cozonacul de casă. De când s-a născut Ingrid ne-am făcut un obicei din a merge în fiecare duminică la biserică.

Simona Pătruleasa și fiica eiSimona Pătruleasa și fiica ei

Am ținut post timp de 10 ani, dar în ultimii ani am renunțat doar la carne în această perioadă”, a povestit Simona Pătruleasa pentru Click.

Simona Pătruleasa este căsătorită de 13 ani

Simona Pătruleasa și soțul ei sunt căsătoriți de 13 ani, iar de-alungul anilor au avut și perioade mai grele. Cu toate astea, vedeta spune că a învățat să ia căsnicia și cu bune și cu rele. Asfel că, spune ea, nu există un secret pentru căsnicia de lungă durată.

Cu petrece Simona Pătruleasa și familia ei Paștele. „Am ținut post timp de 10 ani”

„Nu există secrete. O căsnicie vine la pachet și cu bune și cu rele. Important este să vrei și să poți să gestionezi toate situațiile de viață, să te bucuri de lucruri simple, să petreci timp în familie, să găsești un echilibru”, a mai spus Simona pentru sursa citată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă