Cu permisul anulat, s-a drept altcineva în fața polițiștilor! Acum este cercetat

2 luni in urmă 1

Foto arhivă InquamFoto arhivă Inquam

Un bărbat din localitatea Dipșa este cercetat de polițiști, după ce, oprit în trafic fiind, nu a putut prezenta documentele personale și ale autoturismului, astfel că a a oferit datele de identificare ale altei persoane care posedă permis de conducere valabil. Oamenii legii nu au fost însă ușor de dus cu preșul și au descoperit adevărul: bărbatul are permisul anulat.

MARŢI, 09 MARTIE 2021, 18:17

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Luni 8 martie, în timp ce polițiștii se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au oprit în trafic un autoturism în localitatea Dipșa.

"Cu ocazia controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele personale și ale autoturismului.

În vederea legitimării, bărbatul a oferit datele de identificare ale altei persoane care posedă permis de conducere valabil.

Polițiștii au constatat faptul că fotografia persoanei verificate, nu corespunde cu persoana verificată în trafic, iar în urma investigațiilor s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 39 de ani din Dipșa, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, figurând ca anulat", a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma celor constatate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare în forma participației improprii la infracțiunea de fals intelectual.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă