Cu lotul decimat de COVID-19, Răzvan Lucescu se califică în „optimile” Ligii Campionilor Asiei, după un egal chinuit! 27 de cazuri de coronavirus la Al Hilal

5 luni in urmă 23

Al Hilal a terminat la egalitate cu Shahr Khodrou, scor 0-0, în Liga Campionilor Asiei, Grupa B, și s-a calificat în optimile de finală ale competiției.

Formația antrenată de Răzvan Lucescu s-a chinuit cu ultima clasată din Grupa B, toate acestea deoarece la Al Hilal s-au înregistrat nu mai puțin de 27 de cazuri de COVID-19  și antrenorul român a fost nevoit să improvizeze la partida cu Shahr Khodrou.

Al Hilal, egal chinuit cu Shahr Khodrou în Liga Campionilor Asiei

După rezmia cu Shahr Khodrou din meciul al 5-lea din Grupa B, Liga Campionilor Asiei, Al Hilal se află pe primul loc în clasament, cu 11 puncte, la patru în fața lui Pakhtakor, ocupanta poziției a doua care are un meci în minus.

Clasamentul din Grup B:

Al Hilal – 11 puncte Pakhtakor – 7 puncte Al Ahli Dubai – 6 puncte Shahr Khodrou – 1 punct

Răzvan Lucescu a întâmpinat mari probleme înaintea meciului cu iranienii de la Shahr Khodrou din Liga Campionilor Asiei, toate acestea după ce la gruparea antrenată de tehnicianul român au fost înregistrate nu mai puțin de 27 cazuri de COVID-19.

Al Hilal ceruse amânarea meciului cu Shahr  Khodrou

Al Hilal a anunțat în urmă cu o zi că va cere amânarea meciului cu Shahr Khodrou din Liga Campionilro Asiei, în speranța că staff-ul medical va reuși să recupereze o parte din jucătorii infectați cu noul coronavirus, dar cererea arabilor nu a fost acceptată. Astfel, Răzvan Lucescu s-a chinuit să găsească o formulă de start pentru partida cu Shahr Khodrou, dar românul a avut doar 3 rezerve, la fel cum a pățit și Mihai Pintilii la meciul jucat de FCSB cu Backa Topola.

Echipele de start de la meciul Shahr Khodrou – Al Hilal din Liga Campionilor Asiei:

Shahr Khodrou: Kia – Faramarzi, Mansouri, Faraji, Jafari – Teheran – Seifollahi, Ghaseminejad, Sadeghi Badi, Mehraban – Ghazi / Rezerve: Asadabadi, Jafari, Khalatbari, Khorasani, Nabizadeh, Rahmati, Sadeghi, Safaeian Al Hilal: Al Muaiouf – Alolayan, Jahfali, Jang, Kurdi – Al Dawsari, Kanno – Al Konaideri, Babhir, Al Bishi – Carrillo / Rezerve: Al Bishi, Al Jubaya, Mutairi

Al Hilal face parte din Grupa B din preliminariile Ligii Campionilor Asiei, acolo unde se luptă cu Shahr Khodrou, Al Ahli Dubai și Pakhtakor.

The post Cu lotul decimat de COVID-19, Răzvan Lucescu se califică în „optimile” Ligii Campionilor Asiei, după un egal chinuit! 27 de cazuri de coronavirus la Al Hilal appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă