Cu Ianis Hagi titular, Rangers s-a calificat în grupele Europa League! Românul, singurul jucător înlocuit din echipa scoțienilor

1 lună in urmă 30

Rangers s-a calificat cu emoții în grupele Europa League, formația lui Ianis Hagi obținând doar o remiză albă pe terenul lui Alashkert. Scoțienii sunt cei care se califică în faza principală a competiției grație succesului obținut în manșa tur pe teren propriu, 1-0.

Rangers a trecut prin momente foarte grele, după ce mai mulți jucători și membri ai staffului tehnic au fost depistați pozitiv cu Covid-19. Scoțienii nu s-au putut baza, astfel, pe antrenorul Steven Gerrard la meciul din Armenia, unde au jucat mai mult de o repriză în superioritate numerică.

Ianis Hagi pare a fi complet refăcut după accidentarea care l-a ținut departe de gazon pentru mai multe săptămâni, fiind trimis pe teren din primul minut al meciului cu Alashkert.

Rangers, în grupele Europa League! Ianis Hagi a fost înlocuit

Rangers a obținut calificarea în grupele Europa League după 1-0 și 0-0 cu armenii de la Alashkert, Ianis Hagi fiind titular în manșa secundă. Românul a făcut parte din primul 11 al clubului scoțian și a avut o evoluție bună cât timp a fost păstrat pe gazon.

Românul a făcut, însă, obiectul singurei schimbări efectuate de Rangers, care din cauza situației lui Steven Gerrard a fost condusă la acest meci de Gary McAllister. În minutul 64, Cedric Itten i-a luat locul internaționalului român, care a privit de pe bancă ultima jumătate de oră a meciului cu Alashkert.

Rangers a beneficiat de un cartonaș roșu primit de adversari înainte de pauză, astfel că a evoluat în superioritate numerică mai bine de o repriză. În meciul tur din Scoția armenii s-au bucurat de un cartonaș roșu primit de adversari, de asemenea cu numai câteva minute înaintea încheierii primei jumătăți a partidei.

The post Cu Ianis Hagi titular, Rangers s-a calificat în grupele Europa League! Românul, singurul jucător înlocuit din echipa scoțienilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă