Cu cine stă Octavian Popescu în cameră la FCSB. „Sunt foarte buni prieteni!”

1 lună in urmă 2

Mihai Badea, omul care l-a descoperit pe Octavian Popescu, a dezvăluit cum l-a descoperit pe tânărul fotbalist de la FCSB, iar acesta a vorbit și despre colegul de cameră a „perlei” lui Gigi Becali.

Mihai Badea susține că tatăl său l-a descoperit pe Octavian Popescu la un meci jucat de Nucet, iar fostul director general al lui Regal București a riscat și l-a adus la academia sa.

Mai mult, fostul director general de la Regal București susține că Octavian Popescu are o relație foarte bună cu Ovidiu Perianu și a ales ca acesta să fie colegul său de cameră de când a promovat la prima echipă a FCSB-ului.

Cu cine stă Octavian Popescu în cameră la FCSB

Tavi și Perianu sunt foarte buni prieteni. Ei și la Steaua stau în aceeași cameră. Cu Tavi este o poveste foarte frumoasă, tatăl meu l-a văzut prima dată. A mers la un meci și după mi-a zis că e un ”decar” bun la Nucet, l-a văzut la o competiție organizată la Buftea. Eu i-am zis, du-te, bă, cu Nucetul tău.

În aceeași perioadă m-am dus și eu să văd un meci și cei de la Nucet erau în spatele meu. Mi-am adus aminte de ce mi-a zis tata și m-am întors: care e decarul, ăla, mă? El ridică mâna: Eu. Așa l-am văzut prima dată, a dezvălui Mihai Badea la AS.ro LIVE.

Octavian Popescu are 19 meciuri în tricoul FCSB-ului

În vârstă de 18 ani,  Octavian Popescu a făcut pasul către echipa mare a FCSB-ului pe 15 septembrie 2020 și mai are contract cu gruparea roș-albastră până pe 30 iunie 2024. Fotbalistul cotat de site-uril de specialitate la 350.000 de euro a jucat în sezonul 2020 – 2021 în 19 meciuri, a dat un gol și a oferit 6 pase decisive.

 

The post Cu cine stă Octavian Popescu în cameră la FCSB. „Sunt foarte buni prieteni!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă