Cu cine s-a antrenat Simona Halep, după ce s-a despărțit de Darren Cahill. ”A fost o zi frumoasă!”

2 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Campioana noastră vrea să fie în cea mai bună formă la Indian Wells, următoarea competiție la care a anunțat că va lua startul, în perioada 6-17 octombrie 2021, ÎN DIRECT la Digi Sport. Apoi, românca va merge la Kremlin Cup, la Moscova, iar finalul lunii viitoare va reveni în România pentru Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

irina fetecau simona halep insta.jpg

Irina fetecău și Simona Halep / Foto: @irina.fetecau

Irina Fetecău, parteneră de antrenament pentru Simona Halep

În tot acest timp, Simona, care a renunțat la colaborarea cu Darren Cahill, și-a reluat antrenamentele. Sâmbătă, Simo și-a găsit o parteneră inedită de antrenament, în persoana Irinei Fetecău (25 de ani, 237 WTA).

Irina a profitat de ocazie, s-a fotografiat alături de Simona, după care a și postat imaginea pe contul ei de social media, alături de mesajul ”O zi frumoasă şi un antrenament grozav alături de Simona Halep!”.

La câteva zile după ce sportiva a anunțat despărțirea de australian, a ieșit la iveală și adevăratul motiv al separării. Principalul ar fi că tehnicianul de la Antipozi este nemulțumit de restricțiile de călătorie de care se lovește adesea în circuit pentru a fi alături de sportiva noastră, scrie Eurosport.

Etichete: simona halep , simona halep wta , simona halep indian wells , simona halep turnee wta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă