Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la WTA Roma. Va înfrunta una dintre cele mai tari jucătoare din noul val

2 months ago 2

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la WTA Roma, după ce a învins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. Misiunea româncei va fi mult mai complicată în runda următoare.

Va avea de înfruntat una dintre cele mai talentate jucătoare din noul val. Pe învingătoarea dintre Amanda Anisimova, 19 ani, şi Dayana Yastremska, 20 de ani. Ambele jucătoare de top 30. Partidă dintre cele două va începe peste doar câteva minute, pe terenul central.

Adversara Simonei Halep din turul 3 de la Roma este câștigătoarea partidei Amanda Anisimova – Dayana Yastremska

Dayana Yastremska, 20 de ani este pe locul 29 în clasamentul WTA și este considerată una dintre cele mai talentate jucătoare din circuit. Halep și Yastremska nu s-au înfruntat niciodată în proba de simplu. Dar au avut un duel la dublu, chiar la această ediție a turneului de la Roma. Simona Halep și Monica Niculescu le-au învins fără drept de apel pe Elina Svitolina și Dayana Yastremska, scor 6-0, 6-1.

Dayana Yastremska are deja trei titluri de WTA câștigate în carieră. S-a impus în 2019 la Hua-Hin și Strasbourg, iar în 2018 câștiga trofeul de la Hong Kong. A mai disputat și o finală la Adelaide, în acest an, fiind învinsă de Ashleigh Barty. Anul trecut, la Wimbledon, Yastremska ajungea în optimile de finală. Cea mai bună performanță a carierei la un Grand Slam.

Amanda Anisimova, 19 ani, locul 27 WTA, i-a provocat Simonei Halep una dintre cele mai dureroase înfrângeri. Anul trecut, în sferturile de finală de la Roland Garros, românca era învinsă clar de jucătoarea din SUA. Scor 6-2, 6-4, deși la acea vreme Simona era chiar deținătoarea trofeului.

Amanda Anisimova are un singur titlu WTA, obținut în 2019 la Bogota. Mai are și o finală, la Hiroshima, pierdută la Su-wei Hsieh, în 2018. Semifinala de anul trecut de la Roland Garros, când a trecut de Halep în sferturi, este cea mai bună performanță a Amandei la un Grand Slam.

The post Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la WTA Roma. Va înfrunta una dintre cele mai tari jucătoare din noul val appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools