Cu ce se ocupă Tudor Turcu la nouă ani de când a câștigat „X Factor”. E mulțumit de noua afacere

3 săptămâni in urmă 1


A câștigat "X Factor" în 2012, iar acum, în pandemie, are o afacere de care e tare mulțumit. Iată cu ce se ocupă Tudor Turcu acum, ce viață duce de când a devenit cunoscut de o țară întreagă.


În urmă cu nouă ani de zile Tudor Turcu făcea furori pe scena de la "X Factor". A impresionat cu talentul lui, cu vocea sa. Și jurații și telespectatorii l-au iubit și au decis că el merită marele premiu. Viața lui s-a schimbat de atunci.


E pasionat de pictură de mulți ani de zile, iar acum are și o afacere. Ilustrează cărți pentru copii.


"Anul trecut am fost sunat de Corina Puşcă şi mi-a propus să fac ilustraţii pentru cartea de copii ce o avea în lucru. După ce am primit povestea am acceptat instant ideea de a face parte dintr-un nou proiect, o primă carte ilustrată cu picturile mele care să bucure copiii! E prima carte pentru copii, ilustrată 100% de mine. Până în prezent am trei cărţi ilustrate. În primăvara acestui an o să combin expoziţia mea de pictură din Bucureşti cu o lansare de carte", a spus cântărețul pentru cick.ro.Tudor Turcu pictează din adolescență


În urmă cu ani de zile, întrun interviu pentru Libertatea, el a dezvăluit că îmbină pictura cu cântatul."Pictez dinainte să cânt și ambele pasiuni le-am urmat neîntrerupt, din adolescență. E umitor cât de frumos poți împleti culoarea cu sunetul", s-a destăinuit solistul.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă