Cu ce se ocupă Jesica Zamfir la șapte ani de când a câștigat „Masterchef”. „Mă ajută doar soțul, altcineva nu”

2 luni in urmă 23

În anul 2014, Jesica Zamfir a câștigat „Masterchef” și premiul în valoare de 50.000 de euro. A investit într-o afacere pe care la scurt timp a și închis-o. Acum, aceasta se dedică vieții de familie.

Jesica Zamfir are doi doi băieței, unul de nouă ani și jumătate și mezinul, Victor, de unsprezece luni. Câștigătoarea „Masterchef” e căsătorită de 15 ani cu Ștefan.

Aceasta e acum mamă full-time, iar soțul o mai ajută la creșterea copiilor.„Este foarte frumos, de când a venit al doilea copilaș, totul s-a dublat acum. Sentimentul de mamă, iubirea , grija, atenția, bucuria, totul. E și greuț, dar nu atât de mult cum îmi povesteau alte persoane sau cum îmi imaginam eu.

Realizez că timpul trece foarte repede și nu vreau să pierd nici o etapă de bebelușeală plângându-mă de nopți pierdute sau lipsuri. Dorm puțin, dar de ajuns. Încerc să îmi fac treburile casnice noaptea când dorm ei. Gătesc și fac curat de la 22:00 la 02:00, sunt în tura de noapte.

jessica zamfir masterchef familie 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mă ajută doar soțul, alt ajutor nu am. El stă cu ei cele patru ore dimineața pe care eu le dedic buticului meu cu cadouri. Un copil e cea mai mare binecuvântare, dacă ar fi să mai vină unul e cu un scop. Așa că Dumnezeu știe ce va fi.”, a declarat Jesica Zamfir pentru playtech.ro.

Dincolo de viața personală, Jesica încearcă să își mai facă timp să mai și muncească. „Am un mic spațiu comercial pe care îl folosesc ca și birou. Aici îmi dedic timp mie și doar mie.

Unele mame merg la sală câteva ore pe zi, eu stau aici și îmi fac de lucru. E aproape de casa mea și fug repede la copii cum au nevoie de mine.”, a mai spus câștigătoarea „Masterchef” 2014 pentru aceeași sursă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă