Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Actuala iubită este copia fidelă a femeii din Germania

1 săptămână in urmă 17

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf? Fanii celebrului cuplu format din cunoscutul antrenor și Anamaria Prodan au observat un detaliu interesant între fosta parteneră și actuala iubită.

Ce le leagă pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și actuala parteneră a sportivului?

Scandalul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este de luni bune pe primele pagini ale tabloidelor. Desigur că pe lângă protagoniști cei interesați de telenovela anului au adus în prim-plan și persoanele care sunt implicate fără să vrea în acest scenariu.

Fanii au observat că pe fosta soție a antrenorului și actuala iubită a acestuia le leagă ceva. Mai exact, este vorba despre pasiunea pentru înfrumusețare pentru că ambele au saloane unde doamnele se pot relaxa.

Mariana Pfeiffer locuiește în Germania, la Cottbus, loc unde a reușit să-și pună pe picioare propria afacere. Femeia este de profesie inginer, iar în prezent deține un salon de frumusețe care oferă clientelor servicii de make-up, manichiură, tratamente anti-aging, lifting al genelor, masaj și epilare, conform wowbiz.ro.

Afacerea merge destul de bine și este chiar apreciată de femeile care frecventează locul de mai bine de 6 ani. Încă de la deschidere salonul a mers numai pe profit.

„Am depus actele de divorț”

Laurențiu Reghecampf a șocat ieri cu o serie de declarații foarte clare în care mărturisește tuturor că a depus actele de divorț și că astfel este pregătit să încheie povestea de iubire cu Anamaria Prodan.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Indiferent de ceea ce se scrie în presă sau se vehiculează în lumea bună a Capitalei, celebra impresară susține că va lupta până la final pentru familia sa.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe Pământ. Fotografia postată spune totul. Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe jr!

Nimeni nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult. Familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe Mapamond”, a fost mesajul vedetei de la InstaStory.

The post Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Actuala iubită este copia fidelă a femeii din Germania appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă