Cu ce se ocupă fiul Ancăi Țurcașiu, după divorțul părinților lui. Radu Georgescu are 22 de ani. „Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta”

4 săptămâni in urmă 1

Anca Țurcașiu este o mamă mândră și îi place să vorbească despre fiul ei, Radu Georgescu, și realizările acestuia. Artista a dezvăluit cu ce se ocupă acesta, în vârstă de 22 de ani. De ceva timp, Radu este  instructor de snowboarding la Poiana Brașov, chiar dacă este încă student.

„E fericit, e student la Pedagogie la Universitatea din București. Este și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov. Îi place foarte mult. În weekend lucrează”, a dezvăluit artista, la Xtra Night Show.

Cu ce se ocupă fiul Ancăi Țurcașiu, după divorțul părinților lui. Radu Georgescu are 22 de ani. „Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta”

„Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta”, a mărturisit artista.

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu fiul ei

În cadrul unui interviu pentru Viva.ro, Anca Țurcașiu a dezvăluit anul trecut,  că relația dintre ea și fiul ei nu a fost așa cum și-ar fi dorit.

„Nu mi-a reproșat niciodată în cuvinte, dar din comportamentul lui a reieșit că m-a pedepsit pentru asta. Îți dau exemplu: când era mic și veneam dintr-o călătorie cu Cristi, se repezea doar la el să îl ia în brațe și îi spunea „tată, tată!.

Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream. Pedepse de genul acesta, istețe, îmi aplica. Am lipsit mult de lângă el, recunosc, și îmi pare rău pentru asta”, a spus Anca Țurcașiu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă