Cu ce se ocupă Ana Porgras, după emiminarea de la „Survivor România”

1 săptămână in urmă 16

Ana Porgras a părăsit „Survivor România”, după ce a fost nominalizată de Jador și eliminată de publicul de acasă, care i-a decis soarta. Fosta gimnastă s-a întors în țară, însă, nu și-a început încă activitatea.

„Eram manichiuristă înainte de a pleca, încă nu mi-am reluat programul. Mi-am luat o perioadă de readaptare la viața normală, pentru că încă mi se pare ciudată readaptarea la normalitate.

Cu ce se ocupă Ana Porgras, după emiminarea de la „Survivor România”

Am intrat în casă și mi s-a părut un spațiu foarte mic, o cutie, m-am obișnuit să dorm în aer liber. Însă încep să mă liniștesc și voi vedea ce va fi de acum încolo, încotro o voi lua, dacă îmi voi relua activitatea.

Sunt în căutare. Viața mea după „Survivor Romania” s-a schimbat radical. Înainte nu mă susțineau atâția oameni, n-am mai trăit ceea ce trăiesc acum”, a spus Ana pentru Click.

Cele mai grele momente din junglă

„Cele mai grele au fost primele două săptămâni. A fost un moment când se certau Zanni cu Elena și am izbucnit în plâns, nu doream să fac parte din conflicte, nu sunt făcută să mă cert.

Nici nu mă adaptasem, nu mă odihneam bine, organismul îmi dădea semnale de alarmă. Psihic nu mă adaptasem, doream să plec acasă. Atunci am căzut, dar Zanni a venit la mine și mi-a spus că o să mă adaptez, nu va mai fi așa greu”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă