Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu din serialul ‘La Bloc’. A plecat de 3 ani din țară

3 luni in urmă 26

Pentru mulți ani, telespectatorii Procinema s-au bucurat de unul din cele mai longevive seriale românești. Serialul ”La Bloc” a avut viață lungă și mulți fani, de-a lungul anilor. Actorii din sitcomul românesc, unii s-au retras, alții și-au cotinuat activitatea în alte proiecte. Printre îndrăgiții actori ai sitcom-ului se număra și Dragoș Moștenescu. Astăzi, alături de familie, trăiește pe alte meleaguri.

Dragoș Moștenescu și viața de la Londra

După aproape zece sezoane de ”La Bloc”, fanii au avut marea dezamăgire se afle că serialul s-a încheiat. Unii dintre actorii sitcom-ului au rămas în lumina reflectoarelor, alții s-au retras. De exemplu, partenerul lui Dragoș Moștenescu, Mihai Coadă s-a retras definit de lume, megând într-o mânăstire.

“Nu m-am călugărit, chiar dacă am îmbrăcat rasă la strană. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat să cântăm cu corul de la mănastire în spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucureşti. Ca să nu apărem pe scenă oricum, ne-au confecţionat rase de la Mănăstire. Şi atunci am primit canon, ca atunci când suntem la strană să fim îmbrăcaţi în rasă. Aici particip doar la o parte din activităţile mănăstirii, vin la slujbe, duminica şi în sărbătorile religioase. Nu am un nume pentru că nu sunt închinoviat”, declara Mihai Coadă.

Pe de altă parte, Dragoș Moștenescu, la la 10 ani de la încheierea filmărilor, în 2017, a decis să-și ia familia și să plece în Anglia. S-au mutat cu toții la Londra, unde pentru o perioadă lucrurile au mers bine. Din păcate, odată cu declanșarea pandemiei, lucrurile au început să scârție și în ograda lui ”Costel Jurcă”, alias Dragoș Moștenescu.

Dragoș Moștenescu, stand-up comedy la Londra

Actorul, ajuns acum la vârsta de 53 de ani, alături de câțiva prieteni, a susținut spectacole de stand-up comedy. În aceeași perioadă a mai produs și un serial pe Youtube. Odată cu pandemia, lucrurile s-au schimbat, iar proiectele de până acum, nu au mai putut fi susținute, și implicit banii au început să fie din ce în ce mai puțini.

După o perioadă grea, Dragoș Moștenescu a reușit să dezvolte, alături de tenorul Oliver Popa, un proiect pentru copii. Proiectul se bazează pe ore de teatru, la secția de dramă din cadrul AB Music Academy, din Londra. În cadrul orelor Dragoș Moștenescu predă cursuri de actorie, pian și chitară.

“Mă bucur să am elevi foarte talentați, care se implică cu totul în proiectele noastre. Am reușit să pun în scenă un spectacol gen one-man-show și un musical pentru copii, intitulat Cartea Poveștilor, din nou o creație proprie. Arta are un limbaj universal. Indiferent de naționalitate, cu toții iubim și simțim arta la fel. Vreau să unesc acești oameni frumoși și să ne bucurăm împreună de ce avem mai frumos în domeniul muzicii, teatrului sau dansului”, a declarat actorul.

The post Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu din serialul ‘La Bloc’. A plecat de 3 ani din țară appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă