Cu ce se ocupă acum Cristi Șerb, primul câștigător de la „Chefi la cuțite”. Ajuns la 27 de ani, acesta a devenit antreprenor

4 săptămâni in urmă 17

Avea doar 22 de ani când a câștigat primul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. De atunci, viața lui Cristi Șerb s-a schimbat radical, acum e bucătar profesionist și, în plus, a devenit și antreprenor.

În anul 2016, după multe probe dificile, după preparate speciale și dueluri grele, Cristi Șerb a demonstrat că e cel mai bun concurent al primului sezon „Chefi la cuțite”. Sub îndrumarea lui chef Sorin Bontea a reușit să câștige marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Anii au trecut, acum are 27 de ani și își urmează în continuare marea pasiune. Cristi Șerb nu a renunțat la bucătărie, marele câștigător al emisiunii culinare de la Antena 1 a devenit coproprietarul unui restaurant din centrul Bucureștiului, este și bucătar la Energiea, dar și coordonator al Business Park Iride, scrie fanatik.ro.

cristi-serb-chefi-la-cutite-6Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Chef Sorin Bontea este un profesionist, care m-a învățat multe”

Cristi Șerb mărturisea că faptul că a câștigat „Chefi la cuțite” l-a ambiționat foarte mult în a-și urma marea pasiune. „Pe parcursul emisiunii simt că am evoluat foarte mult. Am avut ca inspirație stilul chefilor și încă de la început mi-am spus că indiferent de ce se va întâmpla în concurs, important e să învăț ceva de la ei, să profit de această ocazie și să rămân cu câte ceva de la fiecare dintre ei”, declara câștigătorul la Antena 1.

Acesta a mai mărturisit că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut un rol important în evoluția lui profesională. De la fiecare a învățat lucruri importante. „De la chef Cătălin am învățat că bucătăria este muncă, pentru a reuși trebuie să muncești și să te implicit. Chef Florin spune că bucătăria este o artă, că în bucătărie există ingrediente și gusturi și că totul depinde de tine cum le combini. Bucătarul este asemenea unui pictor doar că în loc de culori, se folosește de ingredient și gusturi pentru a-și realiza tabloul.

Chef Sorin Bontea este un profesionist, care m-a învățat multe. Că trebuie să faci lucrurile cum sunt scrise, ca la carte, indiferent de situație, că în farfurie nu trebuie să ai doar plating, ci și gust, consistență și culoare.”, a mai precizat Cristi Șerb.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă