Cu ce se ocupă actorul Cornel Palade, de când nu mai apare în spectacole alături de Romică Țociu. „Asta e, mă voi face că nu-i aud”

1 lună in urmă 25

În urmă cu ceva timp, Cornel Palade și Romică Țociu erau nelipsiți din spectacolele sau emisiunile difuzate la TV. Ce doi formau echipa perfectă și ofereau momente de umor memorabile. Însă, cei doi nu au mai apărut unul alături de celălalt și mulți s-au întrebat ce se întâmplă, de fapt, între ei.

Recent, într-un interviu acordat Impact.ro, Cornel Palade a ținut să lămurească situația și a transmis că nu a fost vorba de nicio ceartă, ci doar de o schimbare care s-a făcut în timp, care l-a făcut să dispară, ușor, ușor, de pe  micile ecrane.

„Eu sunt un om educat. Las mereu loc de bună ziua oriunde mă duc, nici nu contează asta, fiindcă aşa am fost învăţat. Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare.

Cu ce se ocupă actorul Cornel Palade, de când nu mai apare în spectacole alături de Romică Țociu. „Asta e, mă voi face că nu-i aud”

Şi uşor, uşor am dispărut. Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!”, a declarat comediantul, pentru sursa citată.

Comediantul și-a creat chiar și propriul album de melodii, pe care îl va lansa în această toamnă. „Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe.

Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste.

Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta, însă, de pe acum, e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la ştim noi cine, nu dăm nume.

 La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate. Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor.

Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!”, a încheiat Cornel Palade, pentru aceeași sursă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă