Cu ce s-a ocupat Paula Chirilă înainte să devină actriță. „Au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta”

2 săptămâni in urmă 20


Paula Chirilă e una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. În vârstă de 46 de ani, vedeta a avut o altă profesie în urmă cu ani de zile, una despre care puțini dintre fanii ei știu. Paula Chirilă a fost asistentă medicală, a lucrat la un spital de urgență.


Astăzi, Paula Chirilă urcă pe scenele teatrelor din România, joacă chiar și în seriale de televiziune, dar și în filme. În plus, actrița apare și seară de seară, de la 22.30, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, prezentată de Dan Capatos, acolo are rol de coprezentator.


Înainte de a deveni actriță, Paula Chirilă a avut o meserie total diferită. Ea a fost asistentă medicală. Trecerea de la medicină la actorie nu a fost una ușoară, după cum recunoaște chiar ea. „Au fost 4 ani de facultate în care eu eram ziua la facultate, zi lumină. Și noaptea eram la spital, și apoi iarăși. De la 7 mergeam la facultate, spălam pe jos în sala de mișcare. De la 9 începeam cursurile și terminam seara și mă duceam la spital.


Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta. Acum nu știu cum aș mai duce-o. Probabil cu ambiția care mă caracterizează și la cât de încăpățânată sunt și ambițioasă, aș duce-o până la capăt dar cu eforturi mari.”, a declarat Paula Chirilă pentru ciao.ro.


„Acum, poate fac bine oamenilor făcându-i să zâmbească, înainte făceam la propriu bine, pentru că eram cadru medical”


Întrebată dacă ar fi făcut față pandemiei ca asistentă medicală, Paula Chirilă a declarat că i-ar fi ajutat negreșit pe cei în nevoie. „Nu m-am dat bătută niciodată și mai ales când a fost vorba să ajut oamenii. Și asta a fost primul gând pe care l-am avut către Doamne-Doamne când am avut o perioadă foarte-foarte grea în viață și l-am rugat pe Dumnezeu să îmi arate calea, să mă ajute, să pot să fac bine.


Acum, poate fac bine oamenilor făcându-i să zâmbească, înainte făceam la propriu bine, pentru că eram cadru medical. Nu știu care îmi va fi drumul, dar sper că e unul călăuzit de Dumnezeu”, a mai spus ea.De-a lungul anilor în care a lucrat ca asistentă medicală, Paula Chiriă s-a confruntat cu multe situații delicate. Pe multe dintre ele nu le-au uitat, câțiva oameni și-au dat ultima suflare în brațele ei. „Au fost câteva momente foarte grele în care efectiv au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta nicio secundă cât o să trăiesc, nu am să uit să văd cum tineri mureau absolut fără să le mai putem face nimic, nici eu, nici medicul de garda, pur și simplu cedau. A fost cumplit pentru că eu eram la urgențe medicale, chiar unde erau urgențele.”, a mai povestit Paula Chirilă pentru aceeași sursă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă