Cu ce s-a ocupat Gina Pistol înainte să ajungă vedetă. Mulți s-ar jena să recunoască

1 săptămână in urmă 9

Gina Pistol este o persoană publică acum, dar puțini știu cu ce s-a ocupat înainte de a căpăta statutul de vedetă în România. Deși acum este o persoană împlinită, atât personal, cât și profesional, viața sa nu a fost lipsită de obstacole. Ea s-a născut într-o familie modestă, iar copilăria sa nu a fost lipsită de griji.

Cu ce s-a ocupat Gina Pistol înainte să ajungă vedetă

Gina Pistol este o persoană cu notorietate acum, este iubita artistului Smiley și mama unei fetițe, pe nume Josephine. Deși acum pare că în viața ei toate aspectele s-au echilibrat, nu întotdeauna lucrurile au stat astfel. Provenind dintr-o familie modestă, din județul Teleorman, aceasta a trecut prin despărțirea părinților ei.

Mai mult, despre tatăl vedetei s-a spus că acesta ar fost și violent. În ce privește studiile, Gina Pistol nu a urmat un liceu de prestigiu, iar după cele 12 clase s-a angajat ca vânzătoare în orașul Roșiorii de Vede. După un timp, aceasta s-a mutat în București, acolo unde a reușit să se angajeze la un magazin de lux. Acolo, ea fost remarcată de anumiți clienți potenți financiar și a fost invitată să pozeze în celebra revistă Playboy.

După acest pas, Gina Pistol a avut mai multe colaborări cu diverse televiziuni și s-a iubit cu bărbați celebri și bogați. A sperat la căsătorie, însă a fost părăsită. Gina Pistol formează un cuplu fericit cu artistul Smiley, iar împreună au o fetiță.

Deși nu are studii superioare, Gina Pistol are o carieră solidă. Ea a fost prezentatoarea celor mai de succes producții ale Antena 1, precum: Asia Express și Chefi la Cuțite. Ea a ar fi fost remunerată, pentru fiecare dintre acestea, cu suma de 15.000 de euro.

De asemenea, Gina Pistol a reușit să strângă mulți admiratori pe rețelele sociale, iar datorită acestui fapt, ea a semnat anumite contracte de imagine. În plus, relația cu Smiley a ajutat-o să își crească mai mult tariful, ea ajungând să câștige sume mari din promovarea anumitor produse.

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță alături de fiica lor

În urmă cu câteva zile, cei trei au plecat în prima vacanță în această formulă, pe tărâmuri exotice. Cei trei sunt aproape de ocean, printre palmieri și cu temperaturi mult mai ridicate decât la noi. Artistul a publicat mai multe imagini pe Instagram și tot acolo a menționat că aceasta este o vacanță pe care a așteptat-o o viață.

The post Cu ce s-a ocupat Gina Pistol înainte să ajungă vedetă. Mulți s-ar jena să recunoască appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă