Cu ce probleme s-a confruntat Dana Nălbaru când a locuit în Irlanda: „A fost un coșmar”

2 săptămâni in urmă 16

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit o perioadă bună de timp în Irlanda, însă aceștia au revenit în România. Prezentatorul de la PRO TV a mărturisit acum cu ce probleme s-a confruntat soția lui acolo.

Formează unul dintre cele mai sudate și discrete cupluri din showbiz-ul românesc, iar împreună au trei copii minunați. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit pentru o perioadă în Irlanda, însă acolo fosta membră a trupei Hi-Q a avut parte de o situație neașteptată.

Deși au fost încântați de această țară, cei doi nu ar putea locui niciodată acolo. Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Dragoș Bucur a dezvăluit cu ce problemă s-a confruntat Dana Nălbaru în Irlanda. Din păcate, din cauza alergiei pe care o are la fân, artista nu a avut parte de cea mai frumoasă ședere.

„Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, a declarat actorul pentru VIVA!.

În urmă cu ceva ani, Dragoș Bucur declara că i-ar fi plăcut să se mute în Danemarca. În cadrul aceluiași interviu, acesta a explicat motivul pentru care ar fi ales să rămână în țara respectivă.

„Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora. Și, în plus, sunt campinguri cu niște condiții extraordinare la fiecare câteva zeci de kilometri, iar asta contează!”, a mai spus Dragoș Bucur pentru sursa mai sus menționată.

dana-nalbaru-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cu ce se ocupă Dana Nălbaru după ce s-a retras din muzică

Dana Nălbaru s-a retras din lumina reflectoarelor de ani și s-a concentrat mai mult pe viața de familie și pe proiectele personale. Soția lui Dragoș Bucur și-a deschis de câteva luni o afacere în București, iar acum se mândrește cu preparatele care ies chiar din mâinile ei. E și antreprenor, dar și cofetar.

Acesta și-a deschis o afacere dulce. Dana Nălbaru este acum în postura de antreprenor, căci este asociată la un bistro din centrul Bucureștiului, pe Calea Floreasca. Din mâinile ei ies dulciuri, inedite ca formă, pe care le realizează personal, în laboratorul localului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă