Cu ce echipă de fotbal ține Mădălina Ghenea: „Umblam prin casă cu fularul!” | GALERIE FOTO

4 săptămâni in urmă 2

Mădălina Ghenea e mare fan Universitatea Craiova, echipa patronată de familia Mititelu. Actrița originară din Slatina, 33 de ani, dezvăluia că umbla prin casă cu fularul trupei din Bănie.

Ghenea a apărut în filme ca I soliti idioti: Il film, The Mongrel, Dom Hemingway, Youth, Zoolander 2, Smitten!, în videoclipuri ale unora ca Eros Ramazzotti sau Madonna, dar și în nenumărate emisiuni tv sau reclame.

Modelul a realizat și o reclamă alături de Cristiano Ronaldo, starul celor de la Juventus Torino.

Cu ce echipă de fotbal ține Mădălina Ghenea: „Umblam prin casă cu fularul!”

„Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu așa am crescut, cu Universitatea Craiova, și când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei”, declara în trecut Mădălina Ghenea pentru Corrierre dello Sport.

De asemenea, frumoasa actriță completa pe rețelele sociale cu ocazia unui meci amical România – Suedia, 1-0, disputat pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova: „Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume”. Atunci, „tricolorii” au câștigat prin golul marcat de Dorin Rotariu.

Mădălina Ghenea, reclamă alături de Cristiano Ronaldo

„Am filmat cu el (n.red. – Cristiano Ronaldo) o reclamă pentru un parfum și am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins. Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist” spunea Mădălina Ghenea despre Cristiano Ronaldo în presa italiană.

Despre Mădălina Ghenea s-a scris că a avut relații cu unii ca Marco Borriello, Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Gerard Butler sau Leonardo Maria Del Vechio.

Mădălina Ghenea a negat legătura cu Nicolo Zaniolo, fotbalistul celor de la AS Roma, presa din Peninsulă speculând că între cei doi există o idilă.

 

The post Cu ce echipă de fotbal ține Mădălina Ghenea: „Umblam prin casă cu fularul!” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă