Cu ce bărbat celebru s-a afișat Anamaria Prodan în Dubai, după zvonurile divorțului de Reghecampf. Și el a fost la un pas de separare de soție

2 luni in urmă 81


Anamaria Prodan locuiește de câteva săptămâni în Dubai. Impresara a plecat din România chiar în mijlocul scandalului presupusului divorț de Laurențiu Reghecampf, soțul ei. Recent, ea s-a afișat în Emiratele Arabe Unite alături de un bărbat celebru, un antrenor care a fost la un pas de separare de soție în urmă cu câteva luni.


Despre Walter Zenga este vorba! Anamaria Prodan a publicat pe contul ei de Instagram o imagine alături de antrenorul italian. Amândoi au zâmbetul pe buze și privesc fix către aparatul de fotografiat.


Impresara a avut și o descriere în dreptul imaginii, a dezvăluit că s-au întâlnit pentru un proiect în viața profesională. „Nou proiect în fotbal cu legenda Walter Zenga”, a notat ea.



În luna octombrie a anului trecut Walter Zenga anunța pe Instagram că s-a separat de soție. „Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!”, a scris Walter Zenga pe Instagram. În luna martie a acestui an, s-a aflat că el și Raluca s-au împăcat.


Cei doi și-au mai dat o șansă, după 14 ani de căsnicie și 17 de relație. Ei au împreună doi copii: pe Samira şi pe Walter junior.



De curând, și Laurențiu Reghecampf a anunțat că el și Anamaria Prodan divorțează.


Celebra impresară a negat atât zvonurile legate de divorț, cât și despre amantă. Ea a mărturisit că dacă va afla că soțul ei o înșală, ea o va găsi pe amantă. „Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a spus Anamaria Prodan, pentru spynews.ro.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă