Cu cât a sponsorizat Veolia în acest sezon Petrolul, după ruptura produsă în vară! Costel Lazăr a anunțat suma, deși la un moment dat infirma faptul că clubul a primit bani

2 săptămâni in urmă 19

Petrolul a rămas în vară fără partenerul finanțator din ultimii ani, principalul sponsor al clubului, după ce a ratat pentru al treilea an consecutiv promovarea în Liga 1. Compania Veolia a continuat totuși să ofere sprijin financiar și material, autocar, mașini și alte bunuri, ”lupilor”, însă din postura de sponsor. Iar echipa, de cealaltă parte, a rămas cu numele multinaționalei pe echipamentul de joc și a păstrat la locul lor bannerele de la stadion.

Niciodată însă de la acea ruptură, produsă în vară, cineva de la Petrolul, în special președintele Costel Lazăr, nu a vorbit la obiect despre ce presupune această sponsorizare din partea Veoliei, mai ales suma de bani pe care aceasta o asigura din noua postură, neaprobând, dar nici infirmând zvonurile că ar fi vorba de 500 de mii de euro.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Cu cât a sponsorizat Veolia în acest sezon Petrolul, după ruptura produsă în vară! Costel Lazăr a anunțat suma, deși la un moment dat infirma faptul că clubul a primit bani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă