CTP, tranșant cu Vlad Voiculescu. I-a făcut praf toată munca: ”Trucuri de imagine și scandaluri”

1 lună in urmă 4

Ministrul Vlad Voiculescu, la al doilea mandat de ministru, se pare că are mari probleme. Deși creditat, în opinia jurnalistului Cristian Tudor Popescu, cu un capital bun de imagine, acum se pare că s-a dus. Ultimele acțiuni ale ministrului Vlad Voiculescu și conflictele cu ceilalți colegi, l-au pus într-o lumină proastă. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiză a acestor trei luni de mandat, rezultatul acesteia nefiind unul pozitiv.

Ministrul Vlad Voiculescu sub lupa jurnalistului Cristian Tudor Popescu

Dacă la primul mandat, poate aparent, Ministrul Vlad Voiculescu încerca să schimbe un sistem plin de cutume din interior, acum lucrurile nu sunt chiar pe un făgaș bun pentru el. În opinia jurnalistului Cristian Tudor Popescu, capitalul de imagine pe care acesta l-a avut în urmă cu trei luni, când a preluat mandatul, acum este aproape de zero. Motivul, mai spune Cristian Tudor Popescu, este unul evident, lipsa de acțiuni coerente, bâlbâiala ministerială. Un alt motiv este și lipsa unei comunicări reale în spațiul public.

”Cu domnul Ministrul Vlad Voiculescu este o problemă, nu pot să nu spun lucrul acesta. Nu știu ce conține raportul pe care domnul Voiculescu i l-a dat domnului Cîțu. Trebuia să predea acum raportul acela cu acțiunile sale, ce a făcut în mod efectiv și pozitiv (…).

Domnul Voiculescu a intrat în această funcție cu un capital de încredere considerabil. Acum, după părerea mea, l-a făcut praf în aceste trei luni. Nu știu ce spune acel raport dar eu nu am văzut din partea Ministerului Sănătății decât trucuri de imagine și scandaluri artificial create.”, spune Cristian Tudor Popescu.

”Mă așteptam la chestii de anvergură”

Degringolada din cadrul ministerului pe care Vlad Voiculescu îl conduce, plus scurgerile de informații de care este acuzat, nu fac altceva decât să-i distrugă acel capital de imagine de care vorbea jurnalistul în declarația de mai sus.

Ca mulți alții, inclusiv Cristian Tudor Popescu se declară dezamăgit de acțiunile ministrului Vlad Voiculescu, spunând că mă așteptam de la domnul Voiculescu la chestii de anvergură.

”Eu mă așteptam de la domnul Ministrul Vlad Voiculescu la chestii de anvergură. A tot vorbit despre demantelarea mafiei din sănătate, a tuturor structurilor de corupție din minister, din teritoriu. Speranța s-a pus în el, în direcția asta.

Domnul Drulă iată că face ceva, tot de la USR, acum s-a luat piept în piept cu buboiul de la metrou. În schimb, domnul Voiculescu nu a făcut nimic din ce așteptam de la el. Asta așteptam de la el? Toate hârele și certurile astea?”, a mai adăugat Cristian Tudor Popescu.

The post CTP, tranșant cu Vlad Voiculescu. I-a făcut praf toată munca: ”Trucuri de imagine și scandaluri” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă