CTP s-a întors la prima dragoste! Cum a fost suprins celebrul jurnalist | EXCLUSIV FOTO&VIDEO

1 lună in urmă 2

CTP s-a întors la prima dragoste. Celebrul jurnalist a fost surprins de fotoreporteri la o partidă de tenis, meci disputat te un teren din zona de nord a Bucureștiului, în compania unui vechi prieten.

Cristian Tudor Popescu, 64 de ani, e pasionat de tenis, sport pe care-l practică din tinerețe. Zilele trecute a fost fotografiat după ce a încheiat un meci de tenis jucat în Herăstrău.

Reputatul ziarist, o voce avizată în mass-media din România, a plecat apoi spre casă, îmbrăcat gros, de iarnă, la bordul mașinii sale, de proveniență autohtonă.

CTP s-a întors la prima dragoste! Cum a fost suprins celebrul jurnalist

După ce a încheiat meciul, și-a parcat mașina în fața casei și părea extrem de obosit după duelul la fileu!

Cristian Tudor Popescu practică tenisul constant. CTP a fost copil de mingi la meciurile lui Ion Țiriac. „Băiatul de mingi este numitul ctp de azi, pe atunci cu ceva păr. Cea mai veche și cea mai puternică amintire cu Ion Țiriac este fața lui, în lumina slabă a înserării, tetanizată de oboseală, deformându-se ca a unui mort la contactul cu fața lui nea Fane. Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis, Ștefan Georgescu, îl strângea în brațe după victoria de necrezut asupra lui Tom Gorman, în prima zi a finalei România-SUA de la București”, spunea în trecut CTP.

CTP, despre fotbal. Ce selecționer vrea la naționala României. „Ar fi singurul pe care l-aș accepta!”

„Venirea lui Gică Hagi în locul lui Mirel Rădoi ar fi singura soluție pe care aș accepta-o. Are tot dreptul acum. Hagi a făcut un progres uriaș, merită toată admirația. După începutul său catastrofal, a înceut să învețe această meserie și să o facă excepțional. Hagi e o soluție, dar nu în acest moment. Această campanie de calificare, în care România mai are șanse, trebuie încheiată cu Rădoi”, a declarat CTP despre numirea noului selecționer al echipei naționale a României.

 

 

 

The post CTP s-a întors la prima dragoste! Cum a fost suprins celebrul jurnalist | EXCLUSIV FOTO&VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă