CTP îl critică pe Vlad Voiculescu pentru declarațiile despre rata de infectare din București. „Ce-i aia nu cred? Trebuia să vină să ne spună: «Iată cifrele»”

1 lună in urmă 1


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri seară, la Digi24, că ministrul sănătății Vlad Voiculescu ”are un început de mandat dezamăgitor”.


CTP consideră că ministrul sănătății a făcut mai multe greșeli de la începutul mandatului.


Jurnalistul i-a reproșat lui Vlad Voiculescu faptul că a declarat că nu crede că în București rata de infectare a scăzut sub 3 la mia de locuitori și nu este cazul relaxării măsurilor, fără să susțină cu dovezi afirmația.


”Ce-i aia nu cred? Are la dispoziție un întreg aparat domnul ministru, care poate produce cifre. Cu asta se ocupă Ministerul Sănătății. Trebuia să vină să ne spună: Iată cifrele pe care le-a găsit Corpul de control și care nu corespund cu acest 3 la mie. Ce-i aia nu cred? Nu a venit cu dovezi, cu demonstrații”, a precizat Cristian Tudor Popescu.


Jurnalistul a continuat: ”Domnul ministrul acuză, practic, fosta conducere a Ministerului Sănătății, liberală, că a comunicat prost cifre cu oameni și că de aceea s-a generat neîncredere în vaccinuri și în măsurile sanitare. Asta ne spune domnul Voiculescu printr-o încercare politică, destul de clară, de a arăta că ieri a fost întunericul cu alde Tătaru și liberalii, și astăzi este lumina cu domnul Voiculescu. Asta este mișcarea. Fără să ofere niște probe, dovezi.


Domnul Voiculescu este dezamăgitor pentru mine. A avut un început de mandat care nu-mi place. Sper să facă în continuare lucruri bune la Ministerul Sănătății. I-aș spune să facă mai puțină politică și mai multă administrare medicală. Cam asta a făcut și Nelu Tătaru, care iarăși a fost o persoană care ne-a dat speranțe”

Cristian Tudor Popescu, la Digi24:


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă