CTP, după ce Cîţu l-a învins pe Orban şi a devenit preşedintele PNL: „La acest congres a fost reales Klaus Iohannis”

2 săptămâni in urmă 20

CTP a povestit şi un episod din 2014, despre care a afirmat că este elocvent pentru felul în care a decurs relaţia dintre Klaus Iohannis şi Ludovic Orban, care a afirmat, în discursul de după aflarea rezultatului, că „între mine şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”.

„La acest congres președintele PNL a fost reales, Klaus Iohannis. Era președinte în 2014 înainte de a deveni președintele țării și acum a fost reale. Ce s-a întâmplat în relatia Klaus Iohannis – Ludovic Orban care a generat ce a fost la congres pentru mine își avea de mult explicația. 2014, vara, într-o replică a lui Klaus Iohannis, care nu era nici candidat, atunci se bătea cu Crin Antonescu pentru președinția PNL.

Am avut o discuție cu Iohannis, prima și ultima, din aceea discutie o să decupez o replică. Eu îl întreb ce veți face cu Ludovic Orban și domnul Iohannis imi spune: ‘O să-l las să-și facă numărul’. Și l-a lăsat”, a povestit gazetarul, într-un interviu acordat Digi24.

CTP: „Orban ştia că o să piardă şi totuşi a dus-o până la capăt cu acei troglodiţi din sală”

CTP mai crede că sfârșitul lui Ludovic Orban în fruntea PNL nu i s-a datorat lui Klaus Iohannis, ci altor lideri ai PNL care au considerat, după alegerile parlamentare din decembrie 2020, că nu mai este de folos partidului.

„Klaus Iohannis nu a inițiat această cădere a lui Orban, ci liderii importanți ai PNL au considerat că Orban este epuizat după alegerile din 2020, nu mai poate să livreze partidului nimic, ba mai mult a dezavantajat partidul băgându-se la negocieri pentru funcția aia de președinte al Camerei.

Era previzibil și Orban știa asta (n.r. că va pierde alegerile) și totuși a dus-o până la capăt cu acei troglodiți din sală, care zbierau, care au mers până în creierul pane ars. Cum poți să vii cu lozinci în sala de tipul vrem libertate nu comunism, supererou Orban. Care comunism, cine venea cu comunism în sală?”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Cristian Ghinea: „Zvonurile legate de presupuse negocieri pentru a reveni în guvern fără o refacere a coaliţiei din care să facă parte USR-PLUS sunt fake news”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă