CTP, despre ce ar face dacă s-ar infecta cu Covid: “Merg la cimitir, nu la spital! De mă îmbolnăvesc grav, rămân acasă! Aceste DSP-uri sunt criminale prin inexistență”

4 luni in urmă 19


Cristian Tudor Popescu a declarat vineri seara, la Digi 24, că dacă se va infecta cu noul coronavirus nu va merge la spital, ci va rămâne acasă. De asemenea, jurnalistul a criticat dur metodele implementate de autorități în timpul pandemiei.


“Rămân acasă dacă mă îmbolnăvesc grav pentru că nu vreau să las un medic să aleagă pentru tine. Dacă rezistă organismul, bine, dacă nu, direct la cimitir”, a declarat Cristian Tudor Popescu, vineri, la postul Digi24.


Jurnalistul a criticat dur și instituțiile statului.


“Aceste DSP-uri sunt criminale prin inexistență. N-am auzit pe nimeni în țara asta care să spună am dat telefon la DSP și am fost ajutat. Situația e aceeași la DPS: ocupat. În continuare, nu rezolvă nicio problemă, în special DSP București. DSP a fost digitalizată. Dar o să ouă găinile pe centrala lor digitală! Niciun computer, atunci când ai de-a face cu incompetenți, nu te poate salva.


Mesajul meu nu e de neîncredere în medici. Oamenii pot fi împărțiți în două categorii: fie poți să spui buni sau răi, fie cei care mai degrabă s-ar lăsa uciși decât să ucidă”, a mai spus gazetarul.


Cristian Tudor Popescu a vorbit și despre pelerinajul de Sfântul Dumitru din București.


“Dacă ar veni Iisus pe pământ a doua oară, ce ar face oare Mântuitorul, întrebat fiind, la TV, la o oră de vârf? Să se ţină pelerinajul la Sfânta Parascheva şi la Sf. Dumitru sau nu? Biserica l-ar asculta dacă ar zice nu faceţi nimic? Nu l-ar asculta, pentru că interesele actuale ale Bisericii nu mai corespund cu ce spunea Iisus  în urmă cu 2.000 de ani”, a mai punctat CTP.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă