CTP, cuvinte dure după înfrângerea Simonei Halep. A fost lipsit de milă: ”A scăpat nebătută”

2 săptămâni in urmă 13

Cristian Tudor Popescu a comentat evoluția Simonei Halep din timpul partidei de tenis din semifinalele de la Stuttgart. De ce a pierdut fostul lider mondial șansa de a o învinge pe rusoaica Aryna Sabalenka. Jurnalistul a fost lipsit de milă: ”A scăpat nebătută”. 

CTP, cuvinte dure după înfrângerea Simonei Halep

Vestea că Simona Halep a pierdut semifinala cu Aryna Sabalenka, de la turneul de la Stuttgart nu putea trece neobservată de Cristian Tudor Popescu. CTP a postat un mesaj incredibil pe pagina lui oficială de Facebook în care a explicat motivul pentru care tenismena româncă ar fi pierdut meciul cu rivala sa din Rusia.

Se pare că diferențele fizice au fost vizibile, în timpul seturilor, iar reputatul ziarist a atras atenția asupra forței fizice a tinerei rusoaice în vârstă de numai 22 de ani.

„Simona a scăpat nebătută. Nu rămâne decât să te gândești că poate ar trebui să se introducă în tenisul feminin categorii, ca la box. Simona Halep împotriva Arynei Sabalenka a arătat ca meciul dintre un boxer de semigrea și unul de categoria pană.

La un moment dat mă temeam că dacă încasează o katiușă trimisă de bielorusă, Simona ar putea ieși KO pe targă!…”, a fost mesajul controversat al lui Cristian Tudor Popescu de pe pagina sa oficială de Facebook.

Câți bani a câștigat Simona Halep în turneul de la Stuttgart

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat în semifinalele turneului de tenis WTA 500 de la Stuttgart după ce a întâlnit-o în sferturile de finală pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (34 WTA). Cele două au jucat două seturi, cu scorul 6-1, 6-2. În penultimul act, românca a înfruntat-o pe Aryna Sabalenka și a pierdut meciul, fiind eliminată din competiția sportivă. În urma participării sale la turneul de la Stuttgart, Simona Halep va primi 26.130 de euro și 185 de puncte WTA.

Sportiva noastră nu a pierdut niciun set până la meciul cu bielorusa Aryna Sabalenka. a arătat mai multă forță și a reușit să obțină calificarea în finală. Tenismena din Belarus nu a pierdut niciun game pe propriul serviciu. Mai departe, Aryna Sabalenka o va întâlni pe americanca Ashleigh Barty în finala din Germania.

„Nu am dormit prea mult azi-noapte. A fost un meci foarte bun. Simona a jucat și ea bine, dar am luptat pentru fiecare punct. Mă simt bine pe acest tip de zgură. Sunt foarte fericită pentru calificarea în finală și abia aștept duelul cu Barty”, a declarat Aryna Sabalenka după meciul cu Simona Halep din semifinalele turneului de la Stuttgart.

The post CTP, cuvinte dure după înfrângerea Simonei Halep. A fost lipsit de milă: ”A scăpat nebătută” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă