CSM Volei Alba Blaj, la un pas de finala Cupei Challenge la volei feminin. Victorie clară cu MCM-Diamant Kaposvar

1 lună in urmă 59

CSM Volei Alba Blaj a învins echipa maghiară MCM-Diamant Kaposvar cu scorul de 3-0 (25-13, 25-18, 25-16), miercuri, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş.

Partida a contat pentru prima manşă a semifinalelor Cupei Challenge la volei feminin.

Campioana României a obţinut victoria în doar 63 de minute.

CSM Volei Alba Blaj, la un pas de finala Cupei Challenge la volei feminin. Victorie clară cu MCM-Diamant Kaposvar

Partida retur va avea loc în 3 martie, în Ungaria, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în finala competiţiei.

Echipa din Blaj se află la a treia semifinală europeană în ultimii patru ani şi încearcă să repete performanţele din 2018 (finala Ligii Campionilor) şi 2019 (finala Cupei CEV).

#CEVChallengeCupW
Volei Alba Blaj 3 – 0 Diamant Kaposvar
(25-13) (25-18) (25-16) pic.twitter.com/l7eKbZqL0R

— voleybol günlüğü (@er_volley) February 24, 2021

În cealaltă semifinală se vor întâlni echipele THY Istanbul şi Sistem9 Yesilyurt Istanbul, meciurile fiind programate în 2 şi 3 martie.

În optimi şi sferturi, Volei Alba Blaj a eliminat echipele Sanaya Libby`s La Laguna, respectiv pe VK Prostejov.

Au luat și Cupa României în urmă cu trei zile

CSM Volei Alba Blaj a cucerit Cupa României la volei feminin după ce a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (25-13, 25-22, 25-19), duminică, în finala desfăşurată în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Echipa ardeleană a câştigat trofeul pentru a treia oară, după ediţiile din 2017 şi 2019. CSM Volei Alba Blaj a obţinut victoria după o oră şi 14 minute.

În mod tradițional, Cupa României se disputa, în prima și a doua fază, cu partide tur-retur. Din cauza pandemiei de coronavirus, s-a adoptat varianta unei singure manșe, care să fie eliminatorie. Toate meciurile s-au jucat în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

The post CSM Volei Alba Blaj, la un pas de finala Cupei Challenge la volei feminin. Victorie clară cu MCM-Diamant Kaposvar appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă