CSM Oradea – Legia Varșovia: Înfrângere pentru bihoreni în FIBA Europe Cup. Cât s-a terminat meciul dintre Szolnoki Olajbanyasz şi FC Porto

6 zile in urmă 19

Vicecampioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, a pierdut, miercuri, acasă, în partida cu echipa poloneză Legia Varșovia, în prima etapă a grupei H a FIBA Europe Cup.

Înfrângere din Europe Cup vine în contextul în care „Leii Roșii” au avut un debut slab de sezon, fiind eliminați din Cupa României. Totodată, echipa din Oradea a mai suferit și o înfrângere în fața rivalei U-BT Cluj, ceea ce i-a nemulțumit pe suporteri.

Meciul de miercuri seara s-a terminat cu scorul de 76-66, iar principalul marcator al românilor în meciul cu polonezii a fost Dovis Bickauskis, cu 16 puncte.

CSM Oradea – Legia Varșovia: Înfrângere pentru bihoreni în FIBA Europe Cup. Cât s-a terminat meciul dintre Szolnoki Olajbanyasz şi FC Porto

Pentru Legia Varșovia, cel care a înscris cele mai multe puncte, 15 la număr, a fost Lukasz Koszarek.

Tot miercuri au jucat și celelalte echipe din grupa H, Szolnoki Olajbanyasz şi FC Porto, scor 81 – 64. Formația din Ungaria se află în prezent pe primul loc în Grupa H, cu două puncte.

Recent, președintele CSM Oradea, Șerban Sere, spunea că echipa trebuie să întoarcă rezultatele slabe din ultima perioadă.

„În primul rând, doresc să-mi cer scuze suporterilor noștri pentru aceste rezultate. Sunt însă convins că nu aceasta este adevărata față a echipei noastre. Nu putem face altceva decât să lăsăm capul în pământ și să muncim mai mult, pentru a crește în valoare și a obține rezultatele dorite și așteptate de suporteri. Avem niște probleme de bucătărie internă, care sperăm să se rezolve cât mai curând, dar acest lucru nu constituie în niciun caz o scuză pentru evoluțiile echipei”, a spus Sere pentru Bihon.ro.

Legia Varșovia este următoarea clasată, iar CSM Oradea ocupă locul 3. Formația portugheză FC Porto se află pe ultimul loc.

În următoarea etapă, CSM Oradea va juca în deplasare, cu FC Porto, meciul fiind programat 20 octombrie. În sezonul anterior, CSM Oradea a obţinut medalia de bronz în FIBA Europe Cup.

The post CSM Oradea – Legia Varșovia: Înfrângere pentru bihoreni în FIBA Europe Cup. Cât s-a terminat meciul dintre Szolnoki Olajbanyasz şi FC Porto appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă