CSM București – SCM Rm. Vâlcea 11-15 (pauză), în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. CSKA Moscova are viață grea cu Krim Ljubljana

1 lună in urmă 1

CSM București și SCM Rm. Vâlcea se înfruntă sâmbătă, de la ora 17:00, în meciul retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

În partida tur desfășurată la Vâlcea, formația bucureșteană a câștigat la o diferență de 9 goluri, cu 33-24. Câștigătoarea „dublei” înfruntă Krim sau CSKA Moscova în sferturile de finală.

Cele două mari rivale se înfruntă în al patrulea meci în stagiunea 2020-2021. CSM București este în avantaj la „directe”, cu scorul de 2-1.

CSM București – SCM Rm. Vâlcea poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe prosport.ro.

Cristina Neagu și Laura Moisă au mai redus din diferență, 11-15 (min. 29)

Scorul capătă proporții în „Polivalentă”. Asma Elghaoui duce scorul al 15-9 în minutul 28

Denisa Dedu apără a dopua aruncare de la 7 metri, dar Vâlcea se desprinde în cele din urmă la 5 goluri diferență, după o reușită a extremei Cristina Florica (13-8, min. 24)

CSM București a văzut 3 eliminări în 21 de minute

Dragana Cvijic vede a treia eliminare a echipei CSM în primele 21 de minute. Iryna Glibko a ratat însă de la 7 metri șansa de a pune o diferență de 5 goluri pe tabelă.

Vâlcea a luat din nou viteză și conduce la 4 goluri diferență în minutul 19: 11-7. Adrian Vasile schimbă portarii, Jelena Grubisic fiind înlocuită cu Denisa Dedu.

După 18 minute de joc, CSKA a refăcut handicapul după meciul tur, câștigat de Krim cu 25-20. Acum este 10-5 pentru formația rusă.

Linia de 9 metri a gazdelor începe să puncteze constant. Cristina Neagu și Barbara Lazovic au redus din diferență cu goluri de la mare distanță, 6-8 (min. 14).

Intrată de puțin timp în teren, Gabriela Perianu a fost eliminată 2 minute. Iryna Glibko a înscris din 7 metri pentru 7-4.

La Moscova, CSKA are un avantaj de 2 goluri cu Krim după 11 minute, scor 6-4.

Jocul echipei CSM București nu se leagă, iar Adrian Vasile a solicitat time-out în minutul 11, la scorul de 3-6.

SCM Rm. Vâlcea este echipa mult mai bine motivată în primele minute ale jocului. Mireya Gonzalez mărește diferența la 4 goluri în minutul 8, scor 6-2.

În minutul 6 este arătată și prima eliminare de 2 minute, pivotului Crina Pintea, la scorul de 2-4.

Prima sclipire a echipei CSM București vine de la Cristina Neagu, care reduce din diferență de la mare distanță.

După 4 minute de joc, SCM face 3-0. A marcat din nou Maren Aardahl.

Vâlcea are și poartă în debutul jocului. Daciana Hosu are două parade, una din situație de unu la unu cu Crina Pintea.

Daciana Hosu are un start de joc foarte bun, iar covocarea pentru turneul preolimpic pare meritată. © FOTO: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Început perfect de meci pentru SCM Rm. Vâlcea. Maren Aardahl și Mireya Gonzalez au marcat primele două goluri ale jocului.


CSM București – SCM Rm. Vâlcea reprezintă o nouă confruntare a orgoliilor. Cu excepția Alexandrinei Barbosa, CSM București alinează cea mai bună echipă posibilă. Pe foaia de joc figurează și Gabriela Perianu. De asemenea, SCM Rm. Vâlcea poate alinia echipa ideală.

CSM București – SCM Rm. Vâlcea, iată cum au prefațat cei doi antrenori partida:

Adrian Vasile: Nu cred în confort. Deși poate inclusiv eu am fost într-o stare de confort la meciul anterior și nu este bine. Există o formă de relaxare undeva în creier când știi că ai obținut o victorie mare. De aceea, jocul cu Vâlcea de acasă va fi mult, mult mai greu. Mizez mereu pe orgoliul fetelor, egoul nostru a fost zgândărit, Noi ne-am pus în această situație și trebuie să ne revanșăm”.

Florentin Pera:Noi de dorim să facem un meci mai bun, mai consistent. Trebuie să luăm ca reper prima repriză a jocului de săptămâna trecută, când CSM București nu ne-a fost superioară. Ba chiar, noi am fost momente în care am fost peste ele. Nu pot să spun la fel și despre repriza a doua, când am renunțat prea devreme la luptă după ce adversarele au luat avans. Este un lucru pe care nu-l mai accept. Îmi doresc să dăm dovadă de combativitate, de agresivitate, să luptăm pentru fiecare minge. Jucăm fără presiune și nu ne mai gândim la rezultatul din tur. Vreau să ieșim cu capul sus după acest joc”.

The post CSM București – SCM Rm. Vâlcea 11-15 (pauză), în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. CSKA Moscova are viață grea cu Krim Ljubljana appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă