CSM București - SCM Râmnicu Vâlcea 0-1, ACUM, la Digi Sport 2. "Tigroaicele" s-au impus în tur la nouă goluri

4 săptămâni in urmă 1

Liga 3: Steaua - FCSB 2, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

Elevele lui Adrian Vasile s-au impus lejer în partida tur de la Vâlcea, cu un avantaj de nouă goluri, scor 33-24.

Vâlcea vrea să producă surpriza. "Și-au creat un avantaj care nu e în conformitate cu ce s-a întâmplat pe teren. Am venit la București să facem un meci bun", a declarat Florentin Pera, pentru Digi Sport. 

Din 2018, de când a început rivalitatea dintre CSM și SCM, vâlcencele au câștigat trei din cele patru partide jucate în Sala Polivalentă din București.

"În meciul tur au jucat foarte bine în apărare handbalistele de la CSM, dar și linia de 9 metri, cu Cristina Neagu și Lazovic", a spus pentru digisport.ro legendarul Ștefan Birtalan.

Carmen Martin, extrema de la CSM București a vorbit despre semieșecul din Liga Florilor, cu U Cluj (27-27) dar și despre partida de sâmbătă, găzduită de Sala Polivalentă din București.

”Suntem dezamăgite de noi, știm că am fi putut să jucăm mult mai bine și să reacționăm mai bine...nu avem ce face acum, trebuie doar să acceptăm realitatea și să ne ridicăm nivelul de joc. Nu ne-am gândit la meciul cu Vâlcea, a fost un duș rece și am realizat că trebuie să jucăm mai bine pentru a obține victorii.

Este unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, toate îl așteptăm cu nerăbdare. Am înțeles, mai ales după meciul din Liga Națională, că trebuie să fim mult mai prezente, concentrate și să nu ne gândim că avem avantaj. Meciul pleacă de la 0-0 și trebuie să ne luptăm din primul minut până în ultimul”, a declarat Carmen Martin.

Câștigătoarea dublei CSM – CSM va juca în sferturi cu Krim Ljubljana sau CSKA Moscova (25-20 în tur).

Etichete: liga campionilor , live video csm bucurești - scm râmnicu vâlcea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă