CSM București – Rapid București este prima semifinală a Cupei României la handbal feminin! SCM Rm. Vâlcea, deținătoarea trofeului, a fost eliminată în sferturile de finală

2 luni in urmă 30

CSM București – Rapid București este prima semifinală a Cupei României la handbal feminin. „Tigroaicele” au învins Dunărea Brăila în sferturile de finală cu 27-24. Succesul a fost mult mai clar decât a arătat rezultatul final.

Rapid București a învins Minaur Baia Mare, vicecampioana României, cu scorul de 28-23, în prima partidă a zilei.

Surpriza zilei la Bistrița a fost produsă de Gloria Buzău, care a învins SCM Rm. Vâlcea, deținătoarea Cupei României, cu 34-33. Câștigătoarea a fost decisă după executarea aruncărilor de departajare de la 7 metri. În timp regulamentar, scorul a fost egal, 29-29. Gloria Buzău va înfrunta învingătoarea dintre HC Zalău și Știința București.

CSM București – Rapid București este prima semifinală a Cupei României la handbal feminin

Rapid București a confirmat încă de la primul joc oficial că este una dintre echipele cu pretenții în noua stagiune. A condus Minaur Baia Mare pe tot parcursul întâlnirii, iar la final a obținut o calificare meritată (28-23). Două dintre achizițiile Rapidului, Fraga Fernandez și Sorina Tîrcă, au fost principalele marcatoare pentru echipă, cu 6 goluri, respectiv 5 goluri.

Turneul Final Four va avea loc sâmbătă și duminică, la Brăila. Meciurile sunt programate la orele 11:00 și 15:30 în fiecare din cele două zile (semifinale și finale).

Vom reveni cu mai multe detalii

The post CSM București – Rapid București este prima semifinală a Cupei României la handbal feminin! SCM Rm. Vâlcea, deținătoarea trofeului, a fost eliminată în sferturile de finală appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă