CSM București, lovită de COVID-19! Decizia luată în privința meciului cu Brest

1 săptămână in urmă 8

CSM București nu va mai juca pe terenul lui Brest, în Liga Campionilor.

Partida de sâmbătă a fost amânată, după ce echipa noastră a fost lovită de COVID-19.

Vestea proastă vine după ce Cristina Neagu și-a prelungit cu doi ani contractul cu CSM: 20.000 de euro e salariul lunar pe care îl va primi interul stânga.

Meciul Brest – CSM București a fost amânat! Trei cazuri de COVID-19 la echipa noastră

Federația Europeană de Handbal a decis să amâne meciul dintre Brest și CSM București. Astfel, handbalul nu scapă nici el de valul de infectări din Europa, în condițiile în care multe partide de fotbal din Serie A și Premier League nu s-au putut disputa la datele stabilite.

„Federația Europeană de Handbal a decis amânarea meciului din DELO EHF Champions League, din etapa a 9-a, programat să se joace, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, dintre echipa franceză Brest Bretagne Handball și campioana României, CSM București.

Decizia a venit după ce, la echipa noastră, au apărut trei cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV2, înaintea plecării în Franța. Cele trei jucătoare cu rezultate pozitive sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi și Samara Da Silva.

Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe și de forul EHF, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League, cât mai curând posibil”, a fost comunicatul celor de la CSM București.

Obiectivele sunt foarte clare: ne dorim să câștigăm întrecerea internă și să ne calificăm în Final Four” – Adi Vasile, antrenor CSM București

The post CSM București, lovită de COVID-19! Decizia luată în privința meciului cu Brest appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă