CSM București, gata de Final Four! Reunire de Crăciun pentru echipa lui Adi Vasile: „Echipa asta trebuie să câștige Liga Campionilor!”

2 săptămâni in urmă 22

Jucătoarele de la CSM București s-au întors la treabă chiar de Crăciun!

Adi Vasile „a sunat adunarea”, în condițiile în care echipa joacă primul meci oficial în noul an pe data de 5 ianuarie.

CSM București a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor, reușind să o aducă la echipă pe Samara Da Silva Vieira, componentă a echipei naționale a Braziliei.

Adi Vasile vrea să o ducă în Final Four pe CSM București! Reunire de Crăciun

Adi Vasile a pus presiune pe handbalistele de la CSM București încă de la reunire și a subliniat că „fiecare zi este foarte importantă”.

„E foarte plăcut să începem antrenamentele din nou! Am petrecut Crăciunul acasă, dar intrăm într-o linie foarte clară de pregătire. Meciurile debutează repede în 2022 și fiecare zi o să fie foarte importantă. Programul echipei CSM București se știe din vară, așa că perioada aceasta era stabilită, de necontestat.

Fiecare dintre noi știe că suntem în două competiții foarte importante și fiecare zi o să conteze. Pentru a fi la nivel de elită, trebuie să te comporți ca în elită. Toată lumea este la antrenament, cu excepția celor aflate în recuperare. Vacanța e un lucru care se întâmplă foarte rar. De acum încolo, trebuie să avem toată energia și să scoatem maximum din potențialul nostru”, a spus Adi Vasile.

Obiectivele sunt foarte clare: ne dorim să câștigăm întrecerea internă și să ne calificăm în Final Four. E foarte greu să găsești în această perioadă jucătoare de calitate, dar venirea Samarei este suficientă. Echipa asta trebuie să se lupte să câștige Liga Campionilor” – Adi Vasile, antrenor CSM București

The post CSM București, gata de Final Four! Reunire de Crăciun pentru echipa lui Adi Vasile: „Echipa asta trebuie să câștige Liga Campionilor!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă