CSM București - CSKA Moscova 28-20, ACUM, la Digi Sport 1. "Tigroaicele" fac spectacol în manșa tur a sferturilor Ligii

1 lună in urmă 3

Liga 1: FC Botoșani - FC Viitorul, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

LIVE VIDEO CSM București - CSKA Moscova, manșa tur a sferturilor Ligii, Digi Sport 1

UPDATE Minutul 42 Cristina Neagu înscrie pentru 26-17. CSM face în continuare un meci mare.  

UPDATE Minutul 35 CSM a reluat jocul în același ritm trepidant și conduce cu 24-15.

UPDATE Minutul 31 A început repriza secundă.

UPDATE Minutul 30 Repriză fantastică pentru echipa lui Adi Vasile care conduce cu 20 la 12.

UPDATE Minutul 28 CSM domină autoritar partida și conduce cu 18-10 după atacuri în valuri finalizate de Dembele.

UPDATE Minutul 17 Joc fulminant al ”tigroaicelor” care conduc cu 12-6 la jumătatea primei reprize după reușita lui Dembele.

UPDATE Minutul 13 Serie excelentă a bucureștencelor care se detașează la 9-5, cu Bazaliu în mare formă, dar și cu parade excelente ale lui Grubisic.

UPDATE Minutul 7 Omoregie înscrie pentru 5-3, primul moment când CSM conduce cu 2 goluri.

UPDATE Minutul 5 Ambele echipe merg cap la cap, 3-3, Pintea și Neagu au marcat  pentru CSM.

UPDATE Minutul 1 A început partida.


CSM și CSKA Moscova se întâlnesc pentru prima dată în cupele europene. Returul are loc pe 11 aprilie.

Elevele lui Adrian Vasile s-au calificat în această fază a competiției pentru a șasea oară la rând - în primii trei ani "Tigroaicele" au pătruns în Final Four.

Adrian Vasile va miza pe următoarea echipă:

Grubisic, Dedu; Cvijic, Neagu, Stoica, Perianu, Klikovac, Omoregie, Fînaru, Smeets, Lazovic, Dembele, Jipa, Pintea, Moisă, Bazaliu.

CSKA va alinia următoarea formație:

Masson, Sedoykina, Kaplina; Gorshkova, Gorshenina, Dmitrieva, Sudakova, Markova, Chigirinova, Jacobsen, Ilina, Heindahl, Skorobogatchenko, Illarionova, Rabazulkina, Ristovska.

LIVE VIDEO CSM București - CSKA Moscova, manșa tur a sferturilor Ligii, 17:00, Digi Sport 1

Cristina Neagu și colegele ei au urcat în sferturi de finală ale Ligii Campionilor după ce au încheiat Grupa A pe locul al treilea. CSKA Moscova se află la prima prezență Liga Campionilor, după ce gruparea din capitala Rusiei a fost înființată în urmă cu doar două sezoane.

Rusoaicele s-au calificat între primele opt grupări ale continentului după ce au terminat pe locul secund în Grupa B. Antrenată de Olga Akopian, CSKA se bazează pe șase jucătoare din prima reprezentativă a Rusiei, calificată la JO de la Tokyo.

LIVE VIDEO CSM București - CSKA Moscova, 17:00, Digi Sport 1. Adrian Vasile: "Nu se poate decide nimic după primul meci"

"Este cea mai importantă săptămână din ultimele două sezoane. Avem ocazia să jucăm acest sfert de finală şi să ajungem în Final Four, este testul nostru. Mă văd în Final Four, m-am vizualizat acolo de la începutul sezonului, am muncit din prima zi pentru asta. A fost ţinta noastră şi suntem bucuroşi că acum avem şansa să jucăm pentru calificarea în Final Four.

În perioada asta, acel avantaj pe care îl puteai avea jucând al doilea meci pe teren propriu, s-au mai egalizat. Este foarte important să începem acasă cu un meci foarte bun şi o victorie, pentru ca apoi să mergem în Rusia şi să câştigăm acolo.

Nu se poate decide nimic după primul meci. Este o fază a competiţiei în care inclusiv nivelul de stres creşte foarte mult, cred că fiecare minut va conta şi această calificare se va juca în fiecare minut", a afirmat Vasile.

CSM București - CSKA Moscova, ora 17:00, Digi Sport 1. Ce spune Gabriela Szabo

Directorul general al clubului din Capitală, Gabriela Szabo, a fost și este alături de echipă și trăiește la intensitate maximă toate momentele lângă "tigroaice".

"N-am fost un om care și-a exteriorizat emoțiile, nu le-am arătat niciodată celor din jur ce stări am, dar, de când sunt la CSM, alături de echipa feminină de handbal, mă exteriorizez, sunt parte din echipă, fiecare succes al lor, este și succesul meu, fiecare insucces, este și al meu", declară Gabriela Szabo, director general CSM București.

CSM București - CSKA Moscova, ora 17:00, Digi Sport 1 

Fosta mare campioană la atletism a subliniat importanța acestei perioade pentru elevele lui Adi Vasile și nu numai: "Avem două săptămâni de foc, fetele au nevoie de susținerea noastră! Toată România trebuie să fie alături de ele.

Ne dorim să fim cei mai buni din Europa, să fim mereu în Final Four, să fim cei mai buni din România și să fim un exemplu pentru cluburile din România", a mai spus Gabriela Szabo, director general CSM București.

Etichete: csm bucuresti , liga campionilor handbal feminin , live video csm bucurești - cska moscova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă