CSM București – CSKA Moscova 20-12, manșa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au avut o primă repriză fabuloasă

1 lună in urmă 1

CSM București și CSKA Moscova se înfruntă în manșa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Cele două formații se află în fața primei confruntări directe. Dacă „tigroaicele” s-au calificat pentru a șasea oară la rând în „sferturi”, reprezentanta Rusiei a ajuns în premieră la acest nivel.

Returul este programat pe 11 aprilie, la Moscova.

CSM București – CSKA Moscova este LIVE TEXT pe prosport.ro.

CSM București a avut o eficiență de 74%, iar 12 din cele 20 de goluri au fost marcate cu extremele și pivoții. Statistica, mai jos:

CSM București a fost o echipă perfectă în prima repriză

Este fără doar și poate cea mai bună primă repriză a echipei CSM București din ultimii ani. Și asta în condițiile în care Cristina Neagu nu a înscris niciun gol din acțiune. În primele 30 de minute, reprezentanta României a fost o echipă perfectă.

Elizabeth Omoregie a stabilit scorul pauzei, 20-12!

18-10 Tabela indică în minutul 28 o diferență incredibilă, de 8 goluri. Linia de semicerc face ravagii în apărarea moscovită. Dragana Cvijic și Siraba Dembele marchează gol după gol.

Adrian Vasile a solicitat time-out în minutul 26, după două acțiuni irosite de CSM în atac.

Elizabeth Omoregie a fost eliminată 2 minute.

16-10. CSM București are un joc solid și ajunge ușor la finalizare. Dragana Cvijic este prima pe contraatac și reface diferența maximă în minuitul 23.

13-9 Daria Dmitrieva rămâne pericolul nr. 1. Își menține echipa în joc în minutul 21.

Gabriela Perianu a fost eliminată pentru 2 minute.

12-6. În 16 minute de joc, CSM a pus o diferență de 6 goluri. Siraba Dembele a înscris două goluri consecutiv. „Tigroiacele” au marcat de pe toate pozițiile până acum, având 7 jucătoare diferite care au punctat deja.

„Gruba” este în zi mare. A blocat CSKA să reducă din diferență la 10-6.

9-4. Bianca Bazaliu a intrat cu mult tupeu și marchează și la a doua acțiune.

8-3. Bianca Bazaliu intră în locul Cristinei Neagu și la prima acțiune trimite o ghiulea cu care echipa se desprinde la 5 goluri (min. 12). CSKA a solicitat time-out.

Jelena Grubisic are un start de meci la cel mai înalt nivel

6-3. În superioritate numerică, „tigroaicele” au luat viteză. Laura Moisă a înscris ultimul gol. Jelena Grubisic este însă cea mai bună jucătoare a primelor 10 minute. A ajuns deja la 5 parade.

Jelena Grubisic are un debut de meci fantastic. © FOTO: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

5-3 Elizabeth Omoregie reușește să ducă CSM București la 2 goluri diferență în minutul 8.

Jelena Grubisic are primele 2 intervenții. Arbitrii fluieră „căzută” la Siraba Dembele, pe un contraatac, la scorul 3-2.

Adrian Vasile face o schimbare între aca și apărare. Andrea Klikovac intră în defensivă, în locul slovenei Barbara Lazovic.

2-1 Crina Pintea și Barbara Lazovic au fructificat primele două cațiuni de atac al echipei,

CSM București a început partida în atac. Nicio surpriză în primul „7”. Grubisic – Dembele, Neagu, Omoregie, Lazovic, Moisă, Pintea.


Partida poate fi urmărită în România pe trei televiziuni.

CSM București și CSKA Moscova au anunțat cele două distribuții pentru meciul de azi.

Reprezentanta României are o absență de ultimă oră pentru acest joc. Este vorba despre Carmen Martin, care a dat rezultat pozitiv la testul pentru Covid-19. Alexandrina Barbosa este în continuare în recuperare.

CSM București - CSKA MoscovaCarmen Martin reprezintă o pierdere uriașă pentru CSM București, în „dubla” cu CSKA Moscova © FOTO: Gheorghe Flușter/SPORT PICTURES

Adrian Vasile va miza pe următoarea echipă:

Grubisic, Dedu; Cvijic, Neagu, Stoica, Perianu, Klikovac, Omoregie, Fînaru, Smeets, Lazovic, Dembele, Jipa, Pintea, Moisă, Bazaliu.

Și în tabăra echipei ruse este o absență importantă de dată recentă, cea a interului stânga Poliva Vedekhina. De mai multă vreme este absentă și Elena Mikhaylichenko. CSKA va alinia următoarea formație:

Masson, Sedoykina, Kaplina; Gorshkova, Gorshenina, Dmitrieva, Sudakova, Markova, Chigirinova, Jacobsen, Ilina, Heindahl, Skorobogatchenko, Illarionova, Rabazulkina, Ristovska.

The post CSM București – CSKA Moscova 20-12, manșa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au avut o primă repriză fabuloasă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă