CSM București a învins la pas Măgura Cisnădie, chiar și cu 12 absențe în echipă! „Tigroiacele” s-au desprins la 8 puncte în Liga Florilor

1 lună in urmă 1

CSM București a trecut cu brio peste o perioadă complicată, în care echipa a fost afectată de coronavirus, și a câștigat și partida cu Măgura Cisnădie, cu scorul de 31-25, din cadrul etapei a 11-a în Liga Florilor.

În urma acestui rezultat, „tigroaicele” au luat un avans de 8 puncte în Liga Florilor, în fața echipoei Minaur Baia Mare, care a avut liber în această rundă.

CSM București a învins la pas Măgura Cisnădie

CSM București a câștigat derby-ul cu SCM Rm. Vâlcea în urmă cu 5 zile cu scorul de 27-22, fără 10 jucătoare (7 dintre ele infectate cu coronavirus) și antrenorul Adrian Vasile. Înaintea partidei cu Măgura Cisnădie, alte două jucătoare au dat rezultate pozitive la testele pentru Covid-19, astfel că Iulia Curea a mai avut la dispoziție doar 9 jucătoare, cu două rotații la nivelul extremelor. Pentru a-și completa lotul, CSM București a mai cooptat două handbaliste de la junioare.

Absența celor 12 fete din echipă nu s-a simțit deloc în acest joc, cel puțin în prima repriză. „Tigroaicele” și-au făcut meciul ușor de la bun început, reușind să se desprindă la 5-0 după numai 5 minute de joc. Măgura Cisnădie a adus multe jucătoare importante înaintea sezonului și se anunța o candidată serioasă la un loc în cupele europene, dar la acest meci a fost o echipă foarte modestă. În condițiile în care a avut și un adversar rănit, nu a profitat absolut deloc de situație. Doar Valentina Blazevic (10 goluri) a reușit să se ridice cât de cât la nivel pretențiilor.

CSM București a continuat să-și vadă de treabă, iar Cristina Neagu, Crina Pintea, Carmen Martin și celelalte fete au făcut legea. După 18 minute au făcut o diferență de 10 goluri, scor 15-5. De la acest scor, „tigroaicele” doar au încercat să-și dozeze cât mai bine efortul și să evită accidentările. Rezultatul s-a mai strâns pe final, după ce Iulia Curea le-a oferit minute de joc junioarelor Zsofia Csavar, Diana Fînaru și Dumitrache.

Tot azi, în etapa a 11-a în Liga Florilor, s-au mai jucat partidele: CSM Galați – SCM Rm. Vâlcea 20-33, Gloria Bistrița – SCM Craiova 28-23, Rapid București – Gloria Buzău 24-25.

The post CSM București a învins la pas Măgura Cisnădie, chiar și cu 12 absențe în echipă! „Tigroiacele” s-au desprins la 8 puncte în Liga Florilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă