CSM București a făcut spectacol la Râmnicu Vâlcea, însă Adi Vasile rămâne modest: "Returul trebuie jucat de la 0-0"

1 lună in urmă 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

CSM s-a impus la pas la Râmnicu Vâlcea și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile de finală ale EHF Champions League. Adi Vasile a dezvăluit care a fost momentul decisiv al jocului și consideră că abia în meciul retur se va decide echipa care va merge mai departe.

Adi Vasile, antrenorul lui CSM București: "E o victorie mare, dar nu voi accepta niciun pic de relaxare la retur"

"Este o victorie mare, a fost un echilibru real între cele două echipe în prima repriză. E o diferență la care puteam doar visa înaintea meciului. Am avut maturitatea necesară pentru a gestiona un meci deosebit de important. Fetele au fost concentrate pe parcursul celor 60 de minute, pas cu pas, minge cu minge, au fost atente pe teren.

Cred că e un efort al întregii echipe. A fost o primă repriză echilibrată, pe faza de apărare am reușit să legăm câteva minute fără gol, în repriza a doua am început să ne mișcăm bine și pe faza de atac, și, dând câteva goluri fără să primim, ne-am distanțat pe tabelă.

Cristina e decisivă de când a început să joace handbal. Returul trebuie jucat de la 0-0, va trebui să avem o concentrare chiar mai mare decât astăzi. Au fost multe meciuri care s-au întors. Diferența e una mare, dar nu voi accepta niciun pic de relaxare", a declarat Adi Vasile, antrenorul lui CSM București.

Echipa care se va califica va întâlni în faza următoare a competiției învingătoarea dublei Krim - CSKA Moscova.

VIDEO Rezumat SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București 24-33

Etichete: csm bucuresti , ehf champions league , antrenor csm bucuresti , adi vasile , scm ramnicu valcea csm bucuresti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă