CSA Steaua, ofertă pentru Raul Rusescu! Răspunsul pe care atacantul i l-a dat pe loc lui Adi Popa

5 zile in urmă 5

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Daniel Oprița, antrenorul militarilor, a dezvăluit că l-a vrut pe Raul Rusescu și că, pentru a-l convinge să vină, i-a transmis lui Adi Popa, care a jucat la FCSB și la Academica Clinceni cu atacantul, să-l sune.

CSA Steaua, ofertă pentru Raul Rusescu

Raul Rusescu a transmis, însă, că nu vrea să vină la CSA Steaua sau la o altă echipă din eșalonul secund al fotbalului românesc.

Pe Rusescu l-am ofertat, dar nu a vrut să vină. I-am spus lui Adi Popa să îl sune, eram în autocar. Dar Rusescu i-a zis că nu vine, nu vrea la liga a doua”, a dezvăluit Daniel Oprița, potrivit Playsport.

Deși a refuzat să meargă în liga a doua din România, Raul Rusescu a acceptat, în noiembrie, o ofertă de la Lamezia Terme, echipă care activează în al patrulea eșalon fotbalistic din Italia.

Un gol pentru Raul Rusescu în liga a patra din Italia

De la transferul în Serie D, privit cu mare entuziasm de conducerea echipei din Calabria, Raul Rusescu a evoluat în patru partide pentru Lamezia Terme, reușind un gol și o pasă decisivă.

După 17 etape jucate din Grupa 1 din Serie D, echipa la care joacă Raul Rusescu este pe locul trei, care duce la barajul de promovare, cu 33 de puncte, la egalitate cu formația de pe poziția secundă, Gelbison Cilento, și la o singură lungime în spatele liderului AS Acireale.

Etichete: raul rusescu , adi popa , daniel oprita

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă