CSA Steaua, indezirabilă: „Oferim puțini bani, iar jucătorii refuză” + „Militarii” dau afară 6 fotbaliști!

1 lună in urmă 1

„Sper să întărim echipa acolo unde avem nevoie. Am încercat să aduc jucători, am discutat. Cu mulți dintre ei nici nu am ajuns la partea financiară. A fost destul de greu să-i aduc la Liga 3. Chiar dacă e vorba de Steaua București, Liga 3 parcă e o barieră pentru ei, nu vor să accepte. Pot să dau și câteva nume. I-am vrut și pe Romario Moise, pe Arnăutu, cu care am discutat foarte mult. A zis că nu poate să plece de la Chiajna, dar a ales până la urmă Petrolul. 

Ursu, care a ales Rapid, am vorbit și cu el, și mai sunt și alți jucători cărora nu vreau să le dau numele, jucători de Liga 1. Poate sunt sub contract acum. Sunt mulți fotbaliști cu care am discutat, care au ales că meargă la alte echipe de Liga 2. Salariile pe care au mers acolo sunt foarte mari. Ceea ce putem noi să oferim e destul de puțin din punct de vedere financiar”, a declarat Oprița pentru SteauaTV.

Legat de plecări, Oprița a declarat la reunirea Stelei că nu mai contează pe 6 jucători: „Sunt trei cu care am reziliat contractele, Andrei Neagoe, Udeanu și Capotă. Sunt încă trei pe care nu mă mai bazez, Elek, Antohi și Neagu. Ei se vor antrena separat, nu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractelor, iar până se va rezolva, se vor antrena separat”.

CSA Steaua nu atrage

Și Andrei Cristea (36 de ani), atacantul lui Poli Iași, a fost dorit de CSA Steaua. Mutarea nu s-a concretizat însă. Ieşeanul ar fi declinat elegant oferta afirmând, din nou, că doreşte să îşi încheie activitatea fotbalistică la actuala sa echipă, Politehnica Iaşi.

Steaua l-a dorit în această iarnă și pe Moussa Sanoh (25 de ani, extremă dreapta). Nici de această dată trupa lui Oprița nu a avut mai mult noroc. Discuțiile s-au împotmolit când olandezul care a activat în Liga 1 la Poli Iași, Gaz Metan și FC Voluntari a cerut o primă de instalare în valoare de 10.000 de euro.

Ladislau Boloni, despre conflictul FCSB - CSA Steaua

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Cum luptă Gigi Becali pentru palmaresul Stelei! Pe ce argumente se bazează FCSB în lupta cu Talpan și CSA: „Actele nu au fost anulate”Gafă amuzantă la CSA Steaua! Un junior a venit la antrenament în echipamentul FCSB + reacția lui MM Stoica

Anunțul făcut despre Radu Mazăre în urmă cu câteva momente. Decizie de ultimă oră a magistraților

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă