CSA Steaua – FCSB 2, meciul dintre echipa Armatei și formația secundă a lui Gigi Becali, se joacă azi. Măsuri speciale de securitate

1 lună in urmă 2


CSA Steaua București și FCSB 2 se vor întâlni sâmbătă, 13 martie, de la ora 15.00, în runda a 11-a din seria a 4-a a Ligii a 3-a. Partida poate fi urmărită în format live video pe GSP.ro, pe canalul pe Steaua TV și pe Digi Sport 1.


UPDATE 14.10. Măsuri speciale de securitate în zona stadionului. Zeci de jandarmi sunt dispuși în mai multe filtre în jurul arenei, deși partida de pe terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea se joacă fără spectatori, din cauza restricțiilor antiepidemice.


Câțiva ultrași au încercat să intre în complex, după autocarul celor de la FCSB 2, dar au fost opriți rapid de forțele de ordine.

UPDATE 13.30. Câteva zeci de fani ai celor de la CSA Steaua au venit la stadionul din Ghencea pentru a-și încuraja echipa și pentru a scanda contra rivalei patronate de Gigi Becali, informează Gazeta Sporturilor. Aceștia i-au apostrofat pe jucătorii de la FCSB 2 și au aprins torțe roș-albastre.Cu aproximativ trei ore înaintea partidei cu „satelitul” echipei lui Gigi Becali, brigăzile din Peluza Sud și-au făcut apariția la pe Terenul 5 din Complexul Ghencea, unde au afișat mai multe mesaje de susținere pentru băieții lui Daniel Oprița.


„Azi joacă Steaua București cu o echipă pe care nici pe google n-o găsești”, scria pe un banner.


Brigada Shadows'08 a afișat un banner care conținea un derapaj la adesa lui Gigi Becali, patronul „rivalei” FCSB: „Multe piedici am avut, însă am obținut ce-am visat / Am dat afară din casă un gibon agitat”. 


Foto: Facebool AS 47

__________________


Meciul e găzduit de terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea și se va disputa fără spectatori, în condițiile pandemiei.


Pentru a întări echipa secundă, de la prima echipă vor fi detașați la FCSB 2, trupă pregătită de Bogdan Vintilă, jucătorii Soiledis, Nedelcu, Octavian Popescu, Ad. Niță, Buziuc, Simion, Oaidă și Șut.


În tur, elevii lui Daniel Oprița s-au impus la limită, scor 2-1.


Partida ar putea fi decisivă pentru primul loc la finalul sezonului regular, mai ales că cele două echipe sunt despărțite de două puncte în clasament. CSA Steaua are 26 de puncte după 10 meciuri, FCSB II - 24.


Conform sistemului de desfășurare, primele două clasate din fiecare serie vor juca încrucișat, locul 1 vs locul 2, un baraj tur-retur cu primele două formații din altă serie. Echipele calificate vor juca finala de promovare, tot tur-retur. În cazul seriei a patra, barajul se va juca împotriva seriei a treia.

„Nu mă sperie FCSB 2, dar este o echipă bună, trebuie să fim atenți. Sper să câștigăm”, a declarat Oprița.


Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea.

Gigi Becali, finanțator FCSB

Foto: Dumitru Angelescu


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă