CSA Steaua – FCSB 2, Live Video online! Derby-ul Ligii 3, de la ora 15:00. Fanii Stelei, în Ghencea! Mesaje anti-Becali și FCSB: „Azi joacă Steaua București cu echipa ce nici pe google n-o găsești” + Echipele de start

4 săptămâni in urmă 1

Steaua – FCSB 2, live video online de la ora 15:00. Derby-ul Ligii 3 se joacă pe Terenul 5 din Complexul Ghencea, e transmis live video pe www.prosport.ro, în direct la Digi Sport 1 și pe canalul de youtube Steaua TV.


Echipe de start Steaua – FCSB 2

 


FOTO&VIDEO! Fanii Stelei s-au strâns la stadionul din Ghencea, cu circa trei ore înaintea startului partidei. Au aprins torțe roș-albastre, au avut mesaje de susținere pentru elevii lui Oprița și i-au apostrofat pe jucătorii de la FCSB 2, dar și pe patronul FCSB, Gigi Becali. „Azi joacă Steaua București cu echipa ce nici pe google n-o găsești” e unul dintre mesajele ultrașilor.

 

Aceștia i-au apostrofat pe jucătorii de la FCSB 2 la sosire și au aprins torțe roș-albastre când CSA a ajuns la stadion.

CSA Steaua conduce în ierarhia Ligii 3, Seria 4, cu 26 de puncte. FCSB 2 pe pe locul doi, 24 de puncte. Pentru a învinge liderul, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a decis ca echipa secundă să beneficieze de ajutorul unora dintre elevii lui Toni Petrea. Nedelcu, Simion. Șut, Oaidă, Buziuc sau Octavian Popescu sunt oamenii care vor evolua azi pentru FCSB 2.

Gigi Becali a reacționat înaintea șocului CSA Steaua – FCSB II: „Am trimis la echipa a doua ce am putut să trimitem! Am trimis copiii, ca să fie echilibrat jocul și să se facă dreptate. Să îndrepte Dumnezeu mizeria pe care au făcut-o ei! Am trimis niște jucători ca să câștigăm meciul, ca să îi facem de râs pentru că au făcut o mizerie”.

CSA Steaua – FCSB 2, Live Video online. Echipele probabile:

CSA Steaua: Bălbărău – Călințaru, Wallace, Beța, A. Ilie – Mihăescu, Enceanu – Răsdan, Mihalache, Huiban – Nsiah

FCSB 2: Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Niță, Buziuc, Oct. Popescu

FCSB riscă să piardă meciul cu UTA, ce va avea loc azi, de la 20:00, tocmai pentru ca FCSB 2 să învingă CSA Steaua în derby-ul Ligii 3.  

Mesajele galeriei Stelei înaintea meciului CSA Steaua – FCSB 2

„Învingeți pentru noi! Outlaws
Cu entuziasm astăzi facem o recapitulare:
Pe Stadionul Steaua veți fi mereu în deplasare – South Boys
Intrați în ei ca lupii-n oi!
Să tremure când mai aud de noi! – South Boys
Multe piedici am avut, însă am obținut ce am visat/ Am dat afară din casă un gibon agitat – Shadows
Gazde în Ghencea? Luați-vă gândul
Nu e Berceni, aici e Sfânt pământul! – Old Boys”

foto: facebook AS 47

De asemenea, pe pagina de facebook a celor de la CSA Steaua București se arată: „Întâlnim acasă, în Ghencea, pe FCSB 2, în a doua etapă a returului, primul meci oficial din 2021.
Contăm pe susținerea voastră, știm că ne sunteți alături. În plus, ursuleții de la Asociația Magic (n.red. – asociație ce ajută copiii cu probleme oncologice) sunt și ei prezenți în tribune, pentru a ne aduce și mai mult noroc”.

 

 

 

 

 

 

 

The post CSA Steaua – FCSB 2, Live Video online! Derby-ul Ligii 3, de la ora 15:00. Fanii Stelei, în Ghencea! Mesaje anti-Becali și FCSB: „Azi joacă Steaua București cu echipa ce nici pe google n-o găsești” + Echipele de start appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă