CSA Steaua, contracte încheiate cu doi sponsori ”importanți”! Cum au decurs negocierile

2 luni in urmă 22

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Clubul militar a anunțat, pe Facebook, că doi sponsori ”importanți” se alături echipei de fotbal, iar numele lor și detaliile înțelegerilor vor fi anunțate în cadrul unei conferințe de presă care va fi organizată marți, 3 august.

Doi sponsori importanți pentru CSA Steaua

Steaua București a încheiat în ultimele ore contracte de sponsorizare cu doi importanți parteneri. Prezentarea sponsorilor echipei de fotbal pentru sezonul 2021 - 2022 va avea loc marți, 3 august”, a transmis CSA Steaua.

De asemenea, George Ogăraru, fostul manager al secției de fotbal din cadrul CSA Steaua, în prezent coordonator al centrului de copii și juniori, a recunoscut că negocierile cu cei doi sponsori au fost ”lungi și puternice”, însă efortul va fi pe măsură. De asemenea, George Ogăraru a transmis că înțelegerile cu sponsorii sunt valabile doi ani.

Așa cum mă știți, la Steaua am dus mereu proiectele asumate până la final. Chiar dacă au fost întâlniri lungi și negocieri puternice, efortul depus pentru ca Steaua să aibă sponsori puternici în următoarele două sezoane a meritat pe deplin.

Cu bucurie, marți vom anunța numele partenerilor printr-o prezentare oficială”, se arată pe contul de Facebook al lui George Ogăraru.

CSA Steaua, doi ani în Liga 2

CSA Steaua a promovat în această vară în Liga 2, unde va rămâne, însă, cel puțin două sezoane.

În următoarea stagiune, echipa antrenată de Daniel Oprița nu are drept de promovare, din cauza formei de organizare a clubului, care nu a putut fi modificată în timp util.

CSA Steaua debutează în noul sezon al Ligii 2 miercuri, 4 august, de la ora 20:30, în meciul cu Csikszereda, care va fi difuzat în direct de Digi Sport 1.

Etichete: csa steaua , george ogararu , sponsori csa steaua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă