CSA Steaua continuă războiul cu echipa lui Gigi Becali. „Suntem peste ei, sunt mai mulți steliști decât fani FCSB!”

1 lună in urmă 2

Iulian Miu, secundul lui Daniel Oprița la Steaua, continuă războiul cu FCSB.

Fostul căpitan al echipei roș-albastre care a câștigat alături de această formație nu mai puțin de 7 trofee a avut o reacție ironică la adresa FCSB-ului.

Iulian Miu s-a alăturat proiectului de la CSA Steaua în vara anului 2019 și a făcut o pasiune de nedescris pentru gruparea din Liga 3. Astfel, fostul internațional român a transmis un mesaj războinic după remiza cu FCSB 2.

CSA Steaua continuă războiul cu FCSB

„Suntem peste ei, sunt mai mulți steliști decât fani FCSB! Nu se compară. Văd ce se întâmplă Mă oprește lumea pe stradă și îmi spune ’Hai, vă așteptăm în Liga 2 ca să venim pe stadion!’.

Suntem peste ei la fotbal, la suporteri, avem echipament mai frumos și vom promova”, a spus Iulian Miu, secundul lui Daniel Oprița de la CSA Steaua, la Look Sport.

Iulian Miu acuză arbitrajul după Steaua – FCSB 2 1-1

Mai mult, Iulian Miu crede că CSA Steaua a fost peste FCSB 2 la derby-ul din Liga 3 terminat la egalitate, scor 1-1. Mai mult, acesta reclamă golul anulat pe nedrept și crede că echipa Armatei ar fi trebuit să încheie prima repriză cu 3-0.

„Noi am dominat meciul cu FCSB 2, ne-am creat mai multe ocazii, am avut un gol anulat pe nedrept. Că poate a fost un penalty la noi în careu, e altă discuție. La pauză trebuia să fie 3-0 pentru noi”, a mai spus Iulian Miu.

Iulian Miu a jucat pentru Steaua din 1996 până în 2003

Iulian Miu a jucat pentru FC Național și NC Foresta Suceava, iar în iulie 1996 a semnat cu Steaua. În ianuarie 2003 a fost cedat sub formă de împrumut la FCM Bacău, iar în iulie a ajuns la Bursaspor. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru UTA Arad și Concordia Chiajna, iar în iulie 2008 s-a retras.

 

The post CSA Steaua continuă războiul cu echipa lui Gigi Becali. „Suntem peste ei, sunt mai mulți steliști decât fani FCSB!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă