CSA Steaua, adio Ghencea! Daniel Oprița a dezvăluit totul: „Acolo o să jucăm!” + Ce a spus despre salarii: „Nu ne comparăm cu Craiova lui Mititelu!”

1 lună in urmă 2

CSA Steaua nu va apuca să joace pe noua arenă din Ghencea până la finalul sezonului! Daniel Oprița a mărturisit unde va evolua echipa sa, însă n-a uitat-o nici pe FCSB, echipă care încearcă să blocheze promovarea „militarilor” în Liga 2.

Roș-albaștrii vor juca în continuare pe terenul 5 meciurile din Liga 3, în condițiile în care spectatorii nu vor reveni în tribune.

CSA Steaua se află pe primul loc din Liga 3, cu 26 de puncte obținute după 10 meciuri jucate.

CSA Steaua nu va juca pe noul stadion din Ghencea! Daniel Oprița: „Fără spectatori, nu contează!”

„O să jucăm pe terenul 5 până la finalul campionatului. Dacă se juca cu spectatori era foarte important să jucăm pe stadionul nou, dar fără spectatori nu contează unde jucăm”, a anunțat Daniel Oprița, în emisiunea „Națiunea Stelistă”.

„Cei de la Afumați au o echipă bună, Neagoe s-a dus acolo, de la noi. Mă gândesc și ce echipă ar putea să trimită FCSB: Șut, Perianu, Oaidă, Buziuc, Robert Ion. Cam așa văd eu. E o echipă bună, trebuie să fim atenți, orice se poate întâmpla. Să nu ne așteptăm la un meci ușor, dar nu ne sperie! Soiledis este și el un jucător bun, a jucat și în Grecia. Jucătorii mei au încredere, nu le este frică, spun că nu contează cine vine. Avem și noi fotbaliști cu experiență, cu promovări, dar nu la nivelul Stelei. Normal ar fi să ajungem fără probleme la baraj, dar avem foarte multe echipe satelit și nu știm ce formații introduc pe teren”, este îngrijorat Oprița.

Tehnicianul a lămurit și problema salariilor de la Steaua: „Media salariilor este între 1.500 și 2.000 de euro. Acolo ajungem, poate 2.200 ne ducem. Jucătorii care nu sunt din București își plătesc și chiriile. Sunt echipe la Liga 3 care joacă și pe 1.000 de lei la fiecare meci. Sunt salarii mai mari decât ale noastre la alte echipe din Liga 3. Peste tot sunt salarii bune. Noi acum nu putem concura cu echipa lui Mititelu”.

The post CSA Steaua, adio Ghencea! Daniel Oprița a dezvăluit totul: „Acolo o să jucăm!” + Ce a spus despre salarii: „Nu ne comparăm cu Craiova lui Mititelu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă