CS Universitatea Craiova – Academica Clinceni, 0-1, Live Video Online. Cascini a deschis scorul din pasa lui Rusescu, oltenii ratează ocazii pe bandă rulantă

4 luni in urmă 14

Universitatea Craiova – Academica Clinceni se joacă în etapa 8 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

LIVE TEXT: CS Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-1

MIN 88. Bilali intră în locul lui Gardoș la formația vizitatoare.

MIN 85. Bălașa, ocazie mare după cetrarea lui Vătăjelu. Fundașul Craiovei cu capul la colțul lung, din plonjon, dar Vâlceanu respinge.

MIN 80. A ieșit Rusescu și a intrat Dumitriu.

MIN 77. Ofosu centrează foarte bine, Tudorie este nemarcat și trimite cu capul pe lângă poartă.

MIN 71. Ocazie uriașă a formației gazdă. Cicâldău centrează impecabil din lovitură de la colțul terenului, Baiaram reia cu capul spectaculos, portarul era ieșit, dar mingea se duce paralel cu poarta. Oltenii au fost foarte aproape de egalare.

MIN 68. Bancu și pasează lui Cicâldău care preia cu dreptul și șutează cu stângul. Mingea trecut pe lângă poartă.

MIN 58. Cristiano Bergodi face trei modificări. Au ieșit Mamut, Ivan și Bic și au intrat Tudorie, Ofosu și Căpățână

MIN 57. GOOOOOOOL Academica! Rusescu inventează o pasă și îl lasă singur pe Cascini care șutează pe jos și îl învinge pe Pigliacelli. Este primul lui gol în Liga 1.

MIN 55. Acțiune frumoasă a Craiovei. Nistor este lansat pe partea dreaptă de Bancu, trimite la marginea careului, Cicâldău sare peste minge, iar Baiaram este singur în stânga, dar trimite puternic peste poartă.

MIN 48. Bic se complică în fața careului și pierde mingea, Rusescu trage în forță peste poartă.

MIN 46. A început repriza a doua.

MIN 45+2. Final de repriză. Tabela arată 0-0.

MIN 45. Vătăjelu centrează în careu, Ivan trimite cu capul din plonjon și mingea s-a dus pe lângă poartă.

MIN 44. Cicâldău șutează de la aproape 25 de metri, dar Vâlceanu a reținut fără probleme.

Min. 39 Acelaşi Chunchukov pătrunde în careu, dar trage slab şi mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 36 Chunchukov ajunge singur, cu Pigliacelli, în careul de șase metri în lateral, după un contraatac frumos al ilfovenilor, dar nu-l poate învinge pe portarul italian.

MIN 34. Vătăjelu centrează ideal în careu, Baiaram trimite cu capul, spectaculos,Vâlceanu respinge mingea în transversală. Ocazie mare pentru formația gazdă.

 

MIN 18. Schimbare și la echipa lui Cristiano Bergodi. A ieșit Mitran și a intrat Vătăjelu.

MIN 17. Prima schimbare la Academica. Morar îi lasă locul bulgarului Chunchucov.

MIN 15. Mitran îl faulează pe Cordea și primește cartonașul galben.

MIN 10. Bancu atacă vijelios pe flancul stâng, trimite în careu, dar Nistor ajunge câteva clipe mai târziu la întâlnirea cu mingea și Dobrescu a respins.

MIN 7. Cicâldău trimite periculos din lovitură de la colț, iar Acka reia spectaculos din careu, cu o „foarfecă laterală”, dar mingea trece pe lângă poartă.

MIN 4. Craiova ripostează rapid. Cicâldău execută foarte bine o lovitură de la colțul terenului, iar Bălașa a trimis cu capul, puțin pe lângă poartă.

MIN 1. Ocazie mare pentru Academica.  Andrei Cordea l-a depășit pe Pigliacelli, mingea a fost respinsă de Mitran , de la doi metri de linia porții, iar Morar nu a trimis în plasă din poziție excelentă.

MIN 1. A început partida de la Craiova. Fotbaliștii olteni, mesaj în memoria lui Ilie Balaci.

Jucătorii au păstrat un momente de reculegere înaintea partidei, iar pe ecranul stadionului au rulat imagini cu Ilie Balaci.

Cele mai importante faze ale partidei le găsiți aici.

CAPTURI: Telekom Sport și Digi Sport.

ECHIPELE DE START:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Mitran, Bălașa, Acka, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Baiaram, Mamut, A. Ivan

Rezerve: L. Popescu, Vătăjelu, Papp, Mateiu, Căpățînă, Ofosu, Bărbuț, V. Constantin, Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoș, Dobrescu – Cebotaru, Cascini – Cordea, P. Petrescu, D. Morar – Rusescu

Rezerve: Ureche, Fl. Achim, Bilali, Chandarov, Boiciuc, M. Șerban, Chunchucov, Andronic, L. Dumitriu
Antrenor: Ilie Poenaru

Universitatea Craiova primește vizita celor de la Academica Clinceni, azi, ora 21.00, iar oltenii încearcă să rămână neînvinși în actuala ediție din Liga 1.

Universitatea Craiova are șapte victorii din șapte meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021 și a adunat 21 de puncte. Astfel, oltenii ocup prima poziție în clasamentul din Liga 1, cu un golaveraj de 13:3. De partea cealaltă, Academica Clinceni se află pe 13, cu 7 puncte.

Universitatea Craiova – Academica Clinceni Live Video Online în etapa 8 din Liga 1

Oltenii au un moral bun înaintea meciului cu Academica Clinceni, toate acestea deoarece sunt neînvinși în sezonul 2020 – 2021, iar în etapa precedentă au învins-o pe Dinamo, scor 1-0, pe Arena Națională.

Formația lui Ilie Poenaru nu stă la fel de bine ca cea a lui Cristiano Bergodi. Academica Clinceni a fost învinsă pe teren propriu de FCS B, scor 0-2, în etapa a 7-a din Liga  și a bifat al doilea eșec din actuala ediție.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI UNIVERSITATEA CRAIOVA – ACADEMICA CLINCENI

Echipele probabile pentru meciul Universitatea Craiova – Academica Clinceni:

CS Universitatea Craiova: 13. Pigliacelli – 34. A. Olteanu, 4. Bălașa, 26. Acka, 11. Bancu – 16. Nistor, 29. Bic, 10. Cicâldău – 22. Bărbuț, 9. A. Ivan, 17. Baiaram
Rezerve: 1. L. Popescu, 2. Papp, 5. Vătăjelu, 8. Mateiu, 14. Ofosu, 20. Tudorie, 21. Ivanov, 30. Mamut, 33. Căpățână
Absenți: Screciu, Vlădoiu, Câmpanu, M. Roman II (indisponibili), M. Constantin, Koljici (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

Academica Clinceni1. Vâlceanu – 6. Pashov, 15. Jutrici, 29. Patriche, 21. M. Dobrescu – 37. Cebotaru, 24. Cascini – 7. P. Petrescu, 23. Chunchukov, 25. A. Cordea – 28. Andronic
Rezerve: 82. Ureche, 3. Fl. Achim, 5. Gardoș, 8. Chandarov, 9. Boiciuc, 14. Rusescu, 20. M. Șerban, 22. P. Pârvulescu, 44. L. Dumitriu
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Arbitru: Marian Barbu / Asistenți: Ovidiu Artene, Daniel Hulubei

Partida Universitatea Craiova – Academica Clinceni se joacă azi, ora 21.00, în etapa a 8-a din Liga 1, sezonul 2020 – 2021, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Meciul va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport.

The post CS Universitatea Craiova – Academica Clinceni, 0-1, Live Video Online. Cascini a deschis scorul din pasa lui Rusescu, oltenii ratează ocazii pe bandă rulantă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă