CS Mioveni - Dunărea Călărași » Echipe probabile + cele mai tari cote la pariuri

1 lună in urmă 26

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021, 02:30

CS Mioveni și Dunărea Călărași se înfruntă azi, de la 17:30, în runda a 8-a a play-off-ului din Liga 2. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Programul play-off-ului din Liga 2

CS Mioveni - Dunărea Călărași » live de la 17:30

live + statistici

CS Mioveni - Dunărea Călărași » Echipele probabile

Csikszereda: Rybansky – Palmeș, Kelemen, Apro, Bor - Casiadi, Soufiane, Bara - Pinter, Meszaros, Bauza 
Antrenor: Valentin Suciu

Dunărea Călărași: Began - Rus, Wiktorski, Șandru, Sălceanu - Lopez, Pușcaș - Ciucur, Kanda, Fotescu - Alexandru Valentin
Antrenor: Cristi Pustai

Stadion: Orăşenesc (Mioveni - Argeş)
Arbitru: Rusandu Lucian

Dunărea a obținut licența pentru Liga 1!

„După o muncă de câteva luni în care s-au strâns toate actele pe care Federația le-a cerut la dosar, clubul de pe malul Borcei a primit avizul favorabil pentru a juca în Liga 1, dacă va promova! De menționat faptul că datoriile salariale ale AFC Dunărea la 31.12.2020 sunt achitate, iar fără acest lucru licențierea nu era posibilă! Membru în A.G.A din cadrul AFC Dunărea, Eduard Grama, actualul administratorul public al Primăriei Călărași i-a pus la punct pe cei care încă mai „aruncă cu noroi” în clubul la care unii au crescut iar alții au făcut averi vandalizând visteria clubului în anii „de glorie” din Liga a 3-a.

„Visul” unora care toată viața fotbalistică au petrecut-o în liga a 3 -a sau cerșind un loc de rezervă la porțile clubului Dinamo cu un pește în portbagaj (crap de Dunăre) este răsplătit astăzi de performanțele actuale ale echipei de fotbal dar și a conducerii implicată direct în obținerea licenței din sezonul 2021-2022. Antrenorul are rolul de a antrena, jucătorii de a respecta competiția, iar Ganea de a ajunge la serviciu! 

Ceilalți ce antrenează pe maidanele Feteștiului (tot cu crapul în portbagaj) pot doar să privească și să ofteze pentru că pe vremea lor nu s-a putut și nu din rea voință ci din faptul că le-a lipsit valoarea”, a explicat Eduard Grama pentru editia.eu”, se arată în comunicatul oficial al Dunării.

Suntem în faţa celor mai importante trei meciuri ale acestui sezon. Mâine seară, primul dintre ele, cu Dunărea Călăraşi.. Suntem mândri de voi că aţi ajuns până aici! Mai aveţi un pic până la realizarea visului! HAI MIOVENIUL! HAI BĂIEŢII!
CS Mioveni

Citește mai multe știri din Liga 2:

Rapid pleacă de la Mogoșoaia » Unde va juca meciurile decisive pentru promovare

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă