CS Mioveni - ASU Poli Timișoara 4-0. Goluri superbe și trei puncte cu care argeșenii pun presiune pe U Craiova și Rapid

3 săptămâni in urmă 31

  • Liga 2: Mioveni - ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Craiova 1948 - Rapid, luni, 21:00, Digi Sport 1

În minutul 17, bănățenii au amenințat timid poarta lui Popescu, prin Plazonja, însă șutul acestuia a trecut pe lângă buturile celor de la CS Mioveni. În minutul 23, Măr a deschis scorul printr-o execuție fabuloasă care nu i-a dat nicio șansă tânărului Hindrich.

CS Mioveni - ASU Poli Timișoara 4-0. Argeșenii pun presiune pe U Craiova 1948 și Rapid

Câteva zeci de secunde mai târziu, fundașul dreapta Oancea a trecut pe lângă majorarea avantajului gazdelor. Cu un minut înainte de pauză, CS Mioveni a reușit în cele din urmă să-și dubleze diferența pe tabela, grație reușitei lui Coșereanu.

În minutul 55, CS Mioveni a rămas în inferioritate numerică după ce Oancea a văzut cartonașul roșu direct în urma unei intrări dure asupra lui Axente. Cei care au mai marcat au fost tot argeșenii. La jumătatea actului secund, Rusu a profitat de eroarea imensă a lui Popovici și și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

În minutul 90, același Rusu a plecat excelent pe contraatac și a scos mingea pentru șutul lui Isfan, care a înscris superb din marginea careului. CS Mioveni se apropie la un singur punct de primele două clasate, U Craiova 1948 și Rapid, care se întâlnesc în această seară, de la 21:30, în direct pe Digi Sport 1.

VIDEO Rezumat CS Mioveni - ASU Poli Timișoara 4-0

Etichete: cs mioveni , cs mioveni - asu poli timișoara , etapa 4 play-off liga 2
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă